<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Simpele onboarding met alle tips, middelen en advies die u nodig heeft

De fulfilmentcrowd app begeleidt u met een klik op de knop door elke stap van uw reis aan boord met deskundige begeleiding van ons team. Stel de producten op, verbind uw kanalen en begin met het verzenden van bestellingen in dagen.

Begin vandaag nog met aan boord gaan
Overvloed aan middelen

Overvloed aan middelen

De fulfilmentcrowd app geeft u toegang tot handige gidsen, demo’s en adviseurs die nodig zijn om snel aan boord te komen en producten op de markt te brengen.
Gebouwd voor jou

Gebouwd voor jou

Geregistreerde gebruikers profiteren van een uitgebreide maar eenvoudig te volgen gebruikershandleiding die u helpt het meeste uit de fulfilmentcrowd’s app en service te halen.
Uw succes is ons succes

Uw succes is ons succes

We zijn zo gepassioneerd door online retailers dat we een heel team hebben dat zich inzet om u te helpen marginale winst te maken met behulp van onze diensten en technologieën.

Maak UX-verbeteringen met de feature request portal

Heb je een specifieke eis of frustratie over de app? Vertel ons wat u nodig heeft en wij ontwikkelen het platform om ervoor te zorgen dat onze groeiende gemeenschap van gebruikers kan profiteren van uw inzicht.

Bekijk hier meer platformfuncties
Toegewijde experts

Toegewijde experts

Ons team van ervaren techneuten maakt uw leven gemakkelijker door in te spelen op uw feedback en nieuwe platformfuncties te ontwikkelen.
Voortdurende verbetering

Voortdurende verbetering

Goed genoeg is nooit genoeg. We investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze technologieën uw verwachtingen altijd overtreffen.
Dien uw verzoeken in

Dien uw verzoeken in

Klanttevredenheid is onze primaire valuta en we werken aan feedback om te verbeteren. Daarom wordt de toekomstige app roadmap gedreven door onze feature request portal.

Bereken uw fulfillmentkosten

Het is bewezen dat het werken met fulfilmentcrowd de groei en winstgevendheid van e-commerce bedrijven versnelt.

HAAL NU EEN OFFERTE OP

Intelligente verzendlogica die uw bottom line een boost geeft

fulfilmentcrowd’s platform API-integreert met een reeks van carrier-netwerken en wijst op intelligente wijze de goedkoopste, premium of groenste dienst toe aan elk pakket op basis van uw voorkeuren.

Ontdek onze carrier integraties
Tijdbesparende automatisering

Tijdbesparende automatisering

Het nemen van tijdrovende taken van uw agenda. Minder tijd besteden aan kruisverwijzingen naar verzendtarieven en meer tijd besteden aan de taken waar u van houdt.
Meer klanten winnen

Meer klanten winnen

Goedkopere, snellere of duurzamere verzendopties geven u een concurrentievoordeel en verhogen de klanttevredenheid en -retentie.
Beste tarieven ALTIJD

Beste tarieven ALTIJD

fulfilmentcrowd’s eenvoudige servicekosten en volumekortingen met NO minimums biedt elke online retailer de meest concurrerende basis voor succes.