<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Totale gemoedsrust met een geautomatiseerde en snelle terugkeer

Onze moderne fulfillment-centra zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en behandelingsapparatuur die ervoor zorgen dat geretourneerde goederen efficiënt worden behandeld tot een consistent serviceniveau.

Bekijk onze locaties
Totale gemoedsrust met een geautomatiseerde en snelle terugkeer
Wrijvingsloze verwerking

Wrijvingsloze verwerking

Retourenbeheer kan complex en kostbaar zijn. Ons platform is ontworpen om ervoor te zorgen dat de goederenstroom door elke inspectiefase heen gaat en uw klanten volledig op de hoogte worden gehouden.
Betrouwbare automatisering

Betrouwbare automatisering

Eenmaal ontvangen in het centrum worden de goederen in eerste instantie binnen enkele uren verwerkt en onderworpen aan standaard of aangepaste workflows. Onze customer first-aanpak zorgt ervoor dat u altijd de volledige controle heeft over uw retourtraject.
Rebound opties

Rebound opties

Een efficiënte omgekeerde logistiek is van cruciaal belang. Klanten kunnen hun goederen retourneren met behulp van verschillende opties, variërend van afhaling door de vervoerder tot afgifte van dropboxen (afhankelijk van het gebied en de beschikbaarheid).

Laat het stroomlijnen en verhoog de verkoop met geautomatiseerde goederenaanvulling

Het fulfilmentcrowd platform initieert elke dag de beweging van duizenden producten om ervoor te zorgen dat ze op het juiste moment op de juiste locatie zijn. Wij doen het harde werk zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid, verzendtijden of leveringskosten.

Zie onze prijzenpagina
Laat het stroomlijnen en verhoog de verkoop met geautomatiseerde goederenaanvulling
Getracked op de app

Getracked op de app

Bij ontvangst van uw inventaris wordt elke SKU automatisch toegewezen aan een locatie en wordt de beschikbare voorraad bijgewerkt op de fulfilmentcrowd app.
Zichtbaarheid voor de klant

Zichtbaarheid voor de klant

Voorraadbeheer sluit aan op uw kanalen en geeft uw klanten nauwkeurig inzicht in de beschikbaarheid van producten en levertijden.
Verminderde kosten

Verminderde kosten

Onze hoogopgeleide medewerkers zijn uitgerust met de technologie en behandelingsapparatuur om ervoor te zorgen dat elk artikel met zorg wordt behandeld en in perfecte staat bij de klant wordt afgeleverd.

Ontdek onze internationale locaties

Outsourcen van uw fulfilment en toegang krijgen tot een wereldwijd netwerk of centra voor goedkope levering, retourzendingen in het land zelf en lokale expertise om u te helpen groeien.

ONZE CENTERS

Uitgebreid inzicht vanaf elk apparaat, op elk moment

Het runnen van een lean e-commerce bedrijf is afhankelijk van volledige zichtbaarheid over de activiteiten en eenvoudige prioritering van taken die invloed hebben op de klantervaring. De fulfilmentcrowd app is uw vertrouwde bron van informatie, die meldingen en beslissingen alleen doorstuurt als dat nodig is.

Meer info op ons platform
Uitgebreid inzicht vanaf elk apparaat op elk moment
Volledige controle behouden

Volledige controle behouden

Beoordeel uw retouraanvragen en keur terugbetalingen realtime goed met behulp van de fulfilmentcrowd-app die beschikbaar is voor Android- en iOS-toestellen.
Vrijheid om te groeien

Vrijheid om te groeien

Wij houden uw bedrijf draaiende en uw rendementen verwerkt terwijl u zich concentreert op wat u leuk vindt, met ons wereldwijde netwerk van centra die de klok rond werken.
Geïnformeerd productontwerp

Geïnformeerd productontwerp

Analyseer uw rendement en de redenen voor elke aanvraag om de toekomstige productontwikkeling te helpen sturen en de voortdurende verbetering van het ontwerp en de functionaliteit te stimuleren.