<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

In het juiste tempo gepicked met een onberispelijke uitvoering, elke keer weer…

Het fulfilmentcrowd-proces is bijna volledig papierloos. De enige impact is inderdaad het noodzakelijke drukken van een verzendlabel. Binnen enkele minuten na het afrekenen wordt de bestelling van uw klant voorgelegd aan een mobiliteitsapp van een medewerker om te worden gepickt. Elk artikel wordt op de locatie gescand voor 100% accuraatheid.

Bekijk de prijspagina voor meer hulp
Picken verpakken en verzenden
Geen fouten

Geen fouten

Zeg vaarwel tegen ‘vermiste items’ klachten. De fulfilmentcrowd aanpak elimineert fouten en garandeert volledige nauwkeurigheid met een nauwkeurigere verzending dan ooit tevoren.
Volledige zichtbaarheid

Volledige zichtbaarheid

fulfilmentcrowd center tech zorgt ervoor dat uw verpakkingsspecificaties worden voorgelegd aan een getrainde medewerker in de verpakkingsfase van.
Snellere levering

Snellere levering

Uw producten worden gescand vanaf de toegewezen picklocatie met een verbazingwekkende snelheid en efficiëntie, waardoor onze verzendprestaties op dezelfde dag worden opgevoerd tot 98,77% in 2020.
UX voor het doel

UX voor het doel

Elke medewerker is uitgerust met een mobiel apparaat en een app die is ontworpen voor eenvoud en het snel uitvoeren van taken, zoals pick-ups, inventarisatie en verzending.

Op maat van uw merk en met zorg verpakt

Wij streven ernaar om een uitstekende unboxing ervaring te creëren voor uw klanten, elke keer weer. Maak een keuze uit ons aanbod van duurzame verpakkingsopties of uit de gratis uitgifte van merkdozen en verbruiksartikelen voor de bereiding op maat.

Meer informatie over ons platform
Op maat van uw merk en met zorg verpakt
Geautomatiseerde instructies

Geautomatiseerde instructies

De fulfilmentcrowd app zorgt ervoor dat uw verpakkingsspecificaties automatisch worden gepresenteerd aan onze getrainde medewerkers in de plukfase van het fulfilmentproces.
Mooi verpakt

Mooi verpakt

Onze centra zijn uitgerust met een robuuste verpakking om ervoor te zorgen dat uw klanten elke keer een premium pakket ontvangen. Heeft u uw eigen gepersonaliseerde verpakking? Stuur het gewoon door en wij doen de rest.
Added value inserts

Added-value inserts

Verbaast u uw klanten met gratis cadeaus, visitekaartjes, exclusieve kortingscodes? Hoe u ook kiest om uw merk te vertegenwoordigen, onze getrainde medewerkers hebben het voor elkaar.
CCTV beveiliging

CCTV beveiliging

Bescherm uw gemoedsrust. Met beveiligingscamera’s op elke verpakkingsbank bent u beschermd tegen frauduleuze ‘verloren voorwerpen’ en onnodige terugbetalingskosten.

Bereken uw wekelijkse fulfillment kosten

Maak een prijsopgave op maat voor het verzamelen, verpakken en verzenden met behulp van onze kostencalculator.

DIRECTE SCHATTING

Snelle verzending vanuit een internationaal netwerk van centra

Het fulfilmentcrowd-platform automatiseert de selectie van diensten en het afdrukken van verzendingslabels op de verzendbank met behulp van API-koppelingen met onze transportpartners. Bij verzending ontvangt uw klant regelmatig updates over de levering via e-mail en SMS voor volledige zekerheid.

Bekijk onze locaties pagina
Snelle verzending vanuit een internationaal netwerk van centra
Late cut off tijden

Late cut off tijden

Zorg voor een concurrentievoordeel en optimaliseer uw aanbod voor de levering van de volgende dag met een afsnijding tot 16.00 uur voor verzending op dezelfde dag.
Order tracking

Order tracking

Log in op de fulfilmentcrowd app, waar dan ook, om de leveringsstatus van elke bestelling te controleren.
99% verzending op dezelfde dag

99% verzending op dezelfde dag

We zijn er trots op dat we voortdurend uitstekende serviceniveaus leveren voor eCommerce retailers met hoge verwachtingen en ambitie.