<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

De blijvende voordelen van duurzame eCommerce

Consumenten zijn zich bewust van de gevolgen van hun aankoopbeslissingen en maken duurzame keuzes.

Slimmere aanpak

Slimmere aanpak

Ons gedistribueerd voorraadmodel vermindert de leveringskilometers en de CO2-voetafdruk van elk pakket.
Maak de verandering

Maak de verandering

Meer dan 50% van de onlineconsumenten zegt dat milieuoverwegingen nu bepalend zijn voor hun aankoopbeslissingen.
Verminderen en recyclen

Verminderen en recyclen

Schakel over op een 100% kunststofvrije verzending met onze biologisch afbreekbare verpakkingsalternatieven.

Vermindering van onze voetafdruk

fulfilmentcrowd centra worden gebouwd met het oog op duurzaamheid, met energiezuinige LED-verlichting, technologieën voor warmteafvang en hernieuwbare energiebronnen, waaronder wind en zon. Dit stelt ons in staat om de CO2-voetafdruk die gepaard gaat met de uitvoering van uw orders drastisch te verminderen. Vorig jaar hebben we de CO2-uitstoot met 176 ton kunnen verminderen en we streven ernaar deze in de toekomst te verhogen.

Bevordering van wederzijdse welvaart met schone doelstellingen

Als verantwoordelijk bedrijf en werkgever is het niet acceptabel om onze omgeving op te offeren in het streven naar succes. Wij zijn van mening dat duurzaamheid en winstgevendheid elkaar niet uitsluiten. Sterker nog, veel van de initiatieven en investeringen van het Lorax-project hebben op beide punten resultaat opgeleverd. Laten we samen werken aan een betere toekomst voor eCommerce en de planeet.

Lees meer over ons
Bevordering van wederzijdse welvaart met schone doelstellingen
Energieverbruik

Energieverbruik

fulfilmentcrowd investeert in verwarming en verlichting met een laag verbruik in hun internationale netwerk van partnercentra. De centra zijn 100% LED-verlicht en veel daarvan worden gevoed door hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie.
Afvalbeheer

Afvalbeheer

Het fulfillmentproces, van de kassa tot en met de verzending, wordt volledig papierloos en slim beheerd door onze geavanceerde technologieën. Elk centrum scheidt afval voor recycling of hergebruik, waardoor de toegang tot de stortplaats tot een minimum wordt beperkt.
Lage emissie levering

Lage emissie levering

Ons geïntegreerde transportnetwerk verbindt online retailers met een ongeëvenaarde keuze aan volledig elektrische en emissiearme leveringsvloot, waardoor schone verzending een kosteneffectieve optie is voor uw bedrijf en uw klanten.
Crowd gemeenschappen

Crowd-gemeenschappen

Het Lorax-projectteam zet zich in voor positieve veranderingen, waarbij duurzaamheid wordt geïntegreerd in de strategie en de processen. Van EV-laadstations tot veganistische dagen en flexibel werken, onze mensen zijn in staat om elke dag het verschil te maken.
Biologisch afbreekbare verpakkingen

Biologisch afbreekbare verpakkingen

Wij bieden duurzame alternatieven voor alle gangbare voorraadverpakkingen. Onze milieuvriendelijke materialen zijn onder andere biologisch afbreekbare mailers en palletwikkels, recyclebare dozen, duurzame void fill en nog veel meer.
Duurzaam door ontwerp

Duurzaam door ontwerp

We moedigen de online retailers waarmee we samenwerken actief aan om een ‘sustainable by design’-ethos te hanteren, waarbij ethisch verantwoord inkopen, zero-plasticverpakking en terugwinning of biologische afbreekbaarheid aan het einde van de levensduur in elk product worden geïntegreerd.

120 ton kunststofafval bespaard

Wij bieden biologisch afbreekbare en duurzame alternatieven voor traditionele plastic postzakken, void fill en seals. Door jaarlijks honderdduizenden pakketten over te schakelen op milieuvriendelijke verpakkingen ontstaat een positieve impact op wereldschaal.

Sluit u aan bij onze menigte van milieubewuste klanten!

Wij worden voortdurend geïnspireerd door de klanten die onze visie en waarden delen. Lees meer over de online retailers die duurzaamheid in hun producten en bedrijfsmodellen inbouwen.

Sucker Straws

Herbruikbare metalen rietjes voor bars en restaurants. “Het duurzame distributiemodel van fulfilmentcrowd met een lage uitstoot van schadelijke stoffen sluit perfect aan bij onze waarden en maakt van de samenwerking met fulfilmentcrowd een no brainer”.

Waarom duurzaam worden?

OneNine5

Eco-bagagemerk voor de moderne reiziger. “We voelen dat er een echte synergie is met ons partnerschap met fulfilmentcrowd, wat ons het vertrouwen geeft dat zij de juiste aanbieder zijn om op lange termijn mee samen te werken”.

Lees nu de blog

Partnerships met elektrische leveringsvloten

In het kader van het Lorax-project verbindt het geïntegreerde netwerk van fulfilmentcrowd online retailers met de meest duurzame koeriers. Lever uw producten af via schone, elektrisch aangedreven en emissiearme oplossingen!

Lees meer over onze unieke benadering van vervulling

Ontdek meer over hoe we uw producten op een duurzame manier plukken, verpakken en verzenden tot in de perfectie, elke keer weer.

ONZE DIENSTEN