<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Het opbouwen van een goede reputatie over uw kanalen heen

fulfilmentcrowd technologie verbindt uw voorraad, verkoop en levering tracking updates over websites, marktplaatsen en gebieden, zodat uw potentiële klanten hun bestelling met vertrouwen kunnen plaatsen. Niets minder dan 5 sterren service wordt geaccepteerd.

Bekijk de prijspagina voor meer hulp
Hitting the mark

Hitting the mark

Onze prestaties worden ondersteund door een servicegarantie die inhoudt dat u erop kunt vertrouwen dat wij orders uitvoeren in overeenstemming met de richtlijnen van de markt en de verwachtingen van de klant.
Productiviteitsverhoging

Productiviteitsverhoging

Creëer nieuwe producten in enkele minuten, update uw lijsten en inventaris tegelijkertijd over de kanalen heen, waarbij fouten en knelpunten worden gediagnosticeerd om de verkoopkansen te vergroten.
Fire and forget

Fire and forget

Meer dan 99% van de bestellingen wordt dezelfde dag nog verzonden. Binnen gemiddeld 64 minuten is uw klantorder verwerkt, gepickt, ingepakt en verzonden.
Betrouwbare oplossing

Dependable solution

Gesteund door meer dan 30 jaar innovatie en e-commerce expertise zijn onze fulfillment teams getraind, uitgerust en gemotiveerd om te voldoen aan de hoogste normen van dienstverlening.

Van uw online shop tot aan onze centra's

Succesvolle e-commerce vraagt om gezamenlijk denken en daarom plaatsen we fulfilmentcrowd in het hart van uw ecosysteem, door te investeren in de nieuwste technologieën en onze processen te verbeteren om zo een concurrentievoordeel te creëren.

Bekijk onze locatiepagina
Real-time inventarisatie

Real-time inventarisatie

Houd uw klanten op de hoogte en verbeter hun koopervaring. Met de voorraadupdates op uw website zullen ze nooit teleurgesteld worden door onvervulde beloftes.
Mobiele handel

Mobiele handel

Voeg nieuwe kanalen toe of bekijk de orderstroom met behulp van de fulfilmentcrowd app. Beschikbaar op desktop, tablet en mobiel, voel de kracht van het beheren van een bedrijf binnen handbereik.
Simpele onboarding

Simpele onboarding

In slechts enkele stappen kunt u het onboarden voltooien door uw website te authenticeren met het fulfilmentcrowd-platform en de inventaris te koop aan te bieden.

Bereken uw wekelijkse fulfilment kosten

Krijg een op maat gemaakte schatting voor het picking, packing en verzenden met onze kostencalculator.

DIRECTE CALCULATIE

Geïntegreerde verzending die u in beeld houdt

Onze vervoerderspartners zijn volledig geïntegreerd met het fulfilmentcrowd-platform voor zowel de binnenlandse als de internationale scheepvaart. Selecteer de bezorgopties die voor u en uw klanten werken, waarbij alle pakketten in real-time tot aan de voordeur van de klant worden gevolgd.

Bezoek onze Lorax-pagina
Goedkopere tarieven

Goedkopere tarieven

Meer dan 500 online retailers profiteren van onze geïntegreerde verzendservices. Het voordeel? U krijgt toegang tot exclusieve volumekortingen.
Order tracking

Order tracking

Door onze integratie met transporteurs kunnen uw orders worden gevolgd vanaf de kassa tot en met het bewijs van levering met behulp van de fulfilmentcrowd app.
Geweldige service

Geweldige service

Het fulfilmentcrowd customer service team zorgt ervoor dat uw klanten hun pakket op tijd ontvangen, elke keer weer. Als het misgaat, lossen we het snel op.
Duurzame e-commerce

Duurzame e-commerce

Het Lorax-project schetst onze inzet voor nul afval en nul koolstof in 2022. Wij bieden een scala aan oplossingen, van emissiearme levering tot recyclebare verpakkingen.