<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1

Sluit uw website aan en start de verzending in enkele minuten

De fulfilmentcrowd app integreert naadloos met de belangrijkste marktplaatsen en eCommerce platforms, waardoor uw verkoop- en fulfillmentproces razendsnel verloopt. Deze handshake stelt uw klanten in staat om de voorraadniveaus te bekijken, bestellingen te plaatsen en leveringsupdates in real-time te volgen. Binnen enkele seconden nadat een klant zijn bestelling online heeft voltooid, wordt deze toegewezen aan het dichtstbijzijnde centrum en gepresenteerd aan de medewerkers voor het orderverzamelen.

API platform API platform
Alles op één plek Alles op één plek
Real time verwerking Real-time verwerking
2

Producten uploaden en uw voorraad onderweg onderhouden

Om 100% accuraatheid te garanderen, verwijst elke fulfilmenttaak naar een ‘item’, dus het is belangrijk dat we al uw productinformatie vanaf het begin bij de hand hebben. U kunt de afzonderlijke producten handmatig toevoegen of, om tijd te besparen, uw gehele voorraad uploaden vanaf een spreadsheet. Om te beginnen met het ontvangen en verzenden van uw goederen hebben we slechts drie belangrijke gegevens nodig: productcode, beschrijving en barcode.

JohnathenMcNamara

“Binnen enkele minuten na het begin van het on-boarding werden de website, het orderbeheer en de voorraadcontrole geauthenticeerd en werkten ze als één geheel.”

Johnathan McNamara, Retro Fuzz
3

De puntjes op de i zetten en de t’s kruisen met eenvoudige facturering en betalingen

Het facturatieproces is volledig geautomatiseerd, waarbij de verzend- en fulfillment-diensten wekelijks worden gefactureerd. Het goede nieuws? Een geweldige verkoopweek betekent een geweldige week van besparingen, met tot 20% volumekortingen die automatisch worden toegepast op uw kosten. Gedetailleerde activiteitenrapporten zijn op elk moment beschikbaar met behulp van de fulfilmentcrowd app, zodat u altijd in beeld blijft met voorspelbare kosten.

Meld je vandaag nog aan
4

Een netwerk van internationale fulfilmentcentra om de groei aan te zwengelen

Maak uw keuze uit ons internationale netwerk van fulfilment centers. Van Westkust tot Westfalen (Duitsland) zijn onze vestigingen strategisch gelegen om een wereldwijde klantenkring te bedienen met een snelle en goedkope levering. Met behulp van de fulfilmentcrowd app maakt u eenvoudigweg een Inventory Transfer aan met de te verzenden producten en hoeveelheden. U ontvangt een melding om u op de hoogte te stellen wanneer alle goederen zijn ontvangen en een locatie hebben toegewezen.

FergusBlair

“We hebben echt gewaardeerd hoe eenvoudig en intuïtief het platform van fulfilmentcrowd is en hoe gemakkelijk het is om het op te zetten.”

Fergus Blair, Cogwright Games
5

Picked, packed and verstuurd naar je klanten …snel!

fulfilmentcrowd centres worden aangedreven door mobiliteitstechnologieën die binnen enkele minuten na het afrekenen instructies geven aan een handapparaat van een medewerker (bijv. orderpickers). Eenmaal verpakt en voorbereid, kunt u profiteren van intelligente pakketroutering die de optimale drager en service berekent die nodig is om het pakket af te leveren. Uw klant ontvangt een merkgebonden bevestigingsmail of sms met realtime trackinggegevens. Vorig jaar werd 99,6% van alle bestellingen die voor 13.00 uur (lokale tijd) werden ontvangen, dezelfde dag nog verzonden.

Meld je vandaag nog aan
6

Optimaliseer uw rendementen en snelle terugbetalingen

Snelle, betrouwbare retourmanagement vormt een belangrijk element van klanttevredenheid en kan het verschil zijn tussen een herhalingsaankoop en een afgebroken verkoop. Door het aanbieden van merk- en tracked retourzendingen, automatiseert de fulfilmentcrowd app het retourproces, waardoor u in het beeld komt van het autoriseren van restituties terwijl u uw producten weer op voorraad krijgt en in de uitverkoop gaat.

Verbeterde cashflow Verbeterde cashflow
Versterkte klantenbinding Versterkte klantenbinding
Rapportage en inzicht Rapportage en inzicht

Heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op

Wij helpen online retailers hun kosten te verlagen en de groei te versnellen. Geef ons wat meer informatie over uw wensen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.