<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Directe antwoorden op uw vragen met live chat

Van de ondernemer onderweg tot de drukke CEO, onze live chat service brengt u in direct contact met een team van ervaren adviseurs die in staat zijn om een hele reeks vragen te beantwoorden. In meer dan 70% van de gevallen zijn we in staat om uw vraag de eerste keer op te lossen, binnen de chat.

Registreer nu op de fulfilmentcrowd app
Directe verbinding

Directe verbinding

Live chat is 24 uur per dag beschikbaar en brengt u in contact met een getrainde expert om te reageren op elke vraag die u heeft, perfect voor degenen die kort op tijd zijn.
Gemakkelijk toegankelijk

Gemakkelijk toegankelijk

Open een live chat of maak een ticket aan vanaf elke plek, of je nu toegang hebt tot de fulfilmentcrowd app op desktop, tablet of mobiel.
Opgelost in enkele minuten

Opgelost in enkele minuten

Het runnen van een eCommerce bedrijf is meedogenloos, maar met uw technische vragen die in enkele minuten zijn opgelost, bent u vrij om u weer te concentreren op wat u leuk.
Voortdurende verbetering

Voortdurende verbetering

Ons productontwikkelingsteam voert voortdurend een sentimentanalyse uit om de klantervaring te verbeteren met het oog op het oplossen van vragen bij de eerste keer, elke keer weer.

Verbazingwekkende klantenservice opgebouwd rond uw behoeften

Heb je een verzoek op maat, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Van technische problemen tot factureringsvragen, het fulfilmentcrowd support center verbindt u met de juiste persoon of het juiste team met expertise om elke kwestie snel op te lossen.

Bekijk hier meer platformfuncties
Uitstekende serviceniveaus

Uitstekende serviceniveaus

Zodra u een supportticket aanmaakt, zal ons klantenserviceteam een diagnose stellen, prioriteiten stellen en de juiste mensen aanwijzen die de problemen in slechts twee uur kunnen oplossen.
Gelogd en gevolgd

Gelogd en gevolgd

De fulfilmentcrowd-supportportal is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor incidentele gebruikers. Elk verzoek wordt gelogd en zichtbaar gemaakt totdat het is opgelost voor volledige transparantie en verantwoording.
Toegewijde experts

Toegewijde experts

Elk support ticket is onderworpen aan interne KPI’s, beoordeeld en toegewezen aan een hoogopgeleide en bekwame expert, die hun ervaring toepassen om elk type verzoek op te lossen.

Download de fulfilmentcrowd app

Krijg direct toegang tot fulfillment-diensten, prijzen, expertise en de mogelijkheid om uw bedrijf beter te runnen.

REGISTREER NU

Blijf altijd op de hoogte met push-notificaties

Succesvolle ondernemers waarderen altijd hun tijd en richten zich op het creëren van waarde. Van orderupdates en inzichtsrapporten tot de nieuwste tips en functies van het platform, wij houden u op de hoogte van wat het meest belangrijk is.

Download nu de fulfilmentcrowd app
Verborgen juwelen

Verborgen juwelen

Mis geen meldingen die je naar enkele van de best bewaarde geheimen binnen de fulfilmentcrowd app leiden.
Volg uw succes

Volg uw succes

Download de dagelijkse verkooprapporten, analyseer de prestaties van het kanaal of bekijk de inventaris om u voor te bereiden op de komende week.
Inzicht in de sector

Inzicht in de sector

Vanuit de inzichtelijke ‘Hobnob’-podcastreeks en de reguliere blogs werken we u voortdurend bij met toptips voor eCommerce.