<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

eCommerce orderafhandeling en opslag

Meer informatie over onze locaties en gestroomlijnde fulfilmentprocessen.

A: Onze internationaal netwerk van moderne e-commerce fulfillment magazijnen spreidt zich uit over de VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland. Voor meer informatie over de grootte en de mogelijkheden van onze centra bezoek onze locaties pagina.

A:

Ja, wij beheren graag het retourproces voor honderden online retailers. Voor meer informatie kunt u terecht op onze retouren afhandeling pagina. 

A:

Ja, elke klant moet zijn eigen voorraad verzekeren wanneer hij die in onze centra opslaat.

A:

Ja. Als een flexibel alternatief voor Amazon FBA, onze directe API integreert met uw Amazon-account, zodat we volledig geoptimaliseerde fulfillment diensten aan te bieden aan SPF-kwalificerende retailers. Deze diensten worden ondersteund door een uitstekende dezelfde dag verzending tarieven en voortdurende technologische ontwikkeling die uw Amazon Prime-status behoudt. Voor meer informatie, contacts ons.

A:

De goederen worden opgeslagen in individuele picklocaties met streepjescodes in verschillende formaten, afhankelijk van het product. Als de voorraad bijna op is, wordt deze aangevuld vanuit onze bulkvoorraad die allemaal kunnen worden gevolgd via de fulfilmentcrowd app. Meer informatie over onze opslag hier en probeer onze kostencalculator voor een onmiddellijke wekelijkse opslag schatting.

A:

De maximale hoogte die wij toestaan voor pallets in bulkopslag is de standaard 1,2 m.

A:

Nee, helaas hebben wij momenteel geen douane-entrepots.

Platform en integraties

Ontdek hier meer over de functionaliteit van de fulfilmentcrowd app .

A:

Nee, de fulfilmentcrowd app bevat intelligente API's die integreren met een breed scala van online marktplaatsen en e-commerce platforms om automatisch orders te ontvangen en voorraadniveaus bij te werken in real time. Het is echter ook mogelijk om handmatig bestellingen te uploaden indien nodig.  Voor meer informatie zie onze platform integraties.

A:

Als u zich heeft geregistreerd bij de fulfilmentcrowd app en het onboarding proces bent ingegaan, wordt u geholpen door een reeks van geautomatiseerde prompts en handmatige ondersteuning om u te helpen uw kanalen gemakkelijk en succesvol te synchroniseren.

A:

Ja. Onze integraties met alle populaire koeriers geeft u en uw klanten volledig inzicht in de status van verzonden bestellingen. U kunt dit zien vanuit de order tracking portal van de fulfilmentcrowd app, terwijl uw klanten zullen ontvangen verzending bevestigingsmails met een live tracking link. Voor meer informatie, bezoek onze tracking en rapportage pagina.

Producteisen en sectoren

Passen uw producten bij ons? Ontdek met welke soorten goederen wij te maken hebben.

A:

Ja, alle producten vereisen barcoding, zodat we naadloos en nauwkeurig uw producten kunnen beheren in het order fulfilment proces. Wij raden u aan gebruik te maken van het EAN-13-formaat. Als u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met uw fabrikant of vul ons contactformulier in.

A:

Ja, we hebben twee vergunde centra voor de distributie van alcohol vanuit onze centra in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Echter, als een detailhandelaar, bent u verplicht om een persoonlijke licentie te hebben voor de verkoop van alcohol.

A:

Ja, we roepen batchcodes terug voor biologische/ambientale producten die worden gedistribueerd vanuit onze fulfillment centers. We kunnen echter geen partijcodes terugroepen voor ontvangen voorraad.

A:

Helaas, nee. Vanwege de aard van ons rek- en verpakkingsproces, vervoeren wij alleen kleinere artikelen die minder dan 55 pond wegen en waarbij geen twee mensen nodig zijn om het product te tillen.

Wereldwijde verzending en koeriers:

Hoe wij uw orders vervoeren van de magazijnvloer tot aan de deur van uw klant.

A:

Ja, wij verzenden miljoenen producten naar meer dan 90 landen per jaar via ons geïntegreerde netwerk van vertrouwde koerierspartners. Voor meer informatie kunt u terecht op onze shipping pagina.

A: p>Ja, wij pakken uw bestellingen graag in met uw eigen aangepaste verpakking. Wij bieden ook op maat gemaakte cadeauverpakkingsdiensten om aan al uw eisen te voldoen en zorgen voor een uitstekende unboxing ervaring voor uw klanten. Voor meer informatie, zie onze picken verpakken en verzenden proces.

 

A:

Wij werken samen met USPS, UPS en Ontrack, integreren met hen via API om transparantie en tracking te bieden in het hele verzendproces. Binnen het Verenigd Koninkrijk, onze geïntegreerde partners zijn Royal Mail, DPD, Hermes en TrakPak, terwijl onze Duitse centra te integreren met GLS. Voor meer informatie, zie onze verzending pagina of gebruik onze kosten calculator voor een directe schatting van uw wekelijkse verzendkosten.

A:

Ja, we kunnen hele pallets regelen om internationaal te worden verzonden op basis van op maat gemaakte offertes. Neem contact op voor meer informatie.

A:

Ja, alle brieven en pakketten uit de VS worden verzonden op een volledig getraceerde service. Meer informatie vindt u op onze volgen en rapporteren pagina.

A:

Ja, wij kunnen onze eigen verpakkingen leveren in verschillende afmetingen, bestaande uit polymailers, gewatteerde enveloppen en kartonnen dozen. Als duurzaam merk kunt u ook kiezen voor onze milieuvriendelijke mailer bags en recyclebare dozen. Klik hier voor een overzicht van onze verpakkingsprijzen.

A:

 Ja, u heeft het zelf in de hand, de fulfilmentcrowd app kan automatisch beschikbare voorraad activeren om te worden verzonden als en wanneer het beschikbaar is. Voor meer informatie over onze slimme functies, bezoek de platform pagina.

Onze prijzen

Meer informatie over hoe wij onze diensten in rekening brengen en uw account beheren.

A:

De online retailers zijn niet toegewezen een aangewezen account manager, als gevolg van de geavanceerde zichtbaarheid die binnen de fulfilmentcrowd app. In plaats daarvan hebben we een toegewijd Shared Services-team dat volledig beschikbaar zijn om te reageren op uw behoeften vanuit de app, via tickets en live chat, of per e-mail of telefoon. Lees meer over deze hier.

A:

Nee. Als onderdeel van de unieke belofte van fulfilmentcrowd en ongeëvenaarde klant propositie, profiteren al onze klanten van geen contracten of minimale vaste kosten. Voor een volledig overzicht van onze prijzen en extraatjes, klik hier.

A:

Geen contracten. Op elk moment weggaan. Wij geloven in wederzijds succes en een eerlijk speelveld voor al onze klanten. Wij zijn zo overtuigd van onze service dat wij vinden dat niemand aan contracten vast hoeft te zitten.

A:

Wij nemen wekelijks betalingen aan via automatische incasso.

A:

Het volledige tarief is toegankelijk voor alle klanten binnen het fulfilmentcrowd platform na registratie. Bezoek onze prijs pagina voor meer informatie.

Klaar om te beginnen? Ontvang nu uw gratis offerte

Vraag direct een offerte aan voor eenvoudige, naadloze verwerkingsdiensten.