<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Logo

Het allerbeste in haarverzorging

Luxurious Look werd in 2013 opgericht met de missie om een one-stop stop van de meest vertrouwde haarverzorgingsmerken aan haar klanten aan te bieden. Mark Readman van Luxurious Look legt uit wat de waarden van het merk zijn:

"Wij streven ernaar om samen te werken met geselecteerde merken, wij zullen nooit een 'stapel em hoog verkoop em goedkoop' bedrijf zijn. Wij respecteren de merken die wij verkopen en bieden een volledig assortiment van bewezen producten waarvan onze klanten weten dat ze voor hen zullen werken".

 

De klant heeft altijd gelijk

Luxurious Look zag een hiaat in de klantenservice in de haarverzorgingsmarkt en koos ervoor om een merk te bouwen dat deze service centraal stelde in elk contactpunt. "De klantenservice in onze branche is erg slecht, je hoeft alleen maar wat tijd te besteden aan het lezen van de reacties van klanten op de sociale media van onze concurrenten om dit te begrijpen", voegt Mark toe.

Met sterke waarden en een business plan om te groeien, waren Luxurious op zoek naar een partner die hen kon helpen schalen en hen naadloos door piekperiodes zoals Kerstmis en Black Friday kon helpen, waardoor ze de tijd hadden om het merk te ontwikkelen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn.

"Wij richten ons op het bieden van een handgeplukt assortiment van bewezen producten aan onze klanten, ongeacht hun haartype, gekoppeld aan een ongeëvenaarde klantenservice."

 

LuxuriousLook-blogImage1  LuxuriousLook-blogImage2  LuxuriousLook-blogImage3

 

Ongeëvenaarde fulfilment technologie

Bij het kiezen van een leverancier om de afhandeling van hun orders te beheren, vond Luxurious de complexiteit van het aanbod en de prijsstelling een mijnenveld. Mark geeft commentaar, 

"Het verschil met fulfilmentcrowd was dat ze zwaar investeren in hun order management platform, de fulfilmentcrowd app, waarvan de zichtbaarheid alle aspecten van het leven makkelijker maakt. We hebben een toegewijde accountmanager die briljant is en klaar staat om eventuele problemen met vervoerders op te lossen."

Dus welke kansen zijn er ontsloten dankzij Luxurious's samenwerking met fulfilmencrowd? Volgens Mark - uitbreiding van hun productlijnen om het bedrijf te laten groeien! "Dankzij onze samenwerking met fulfilmentcrowd is onze business super schaalbaar. De fulfilment operatie verloopt soepel en we hebben een duidelijke hulptraject indien nodig. Een fulfilment partner die ons voedt om te schalen is precies wat we nodig hadden. De ondersteuning zal ons helpen om uit te blinken in haarverzorging - later dit jaar zullen we haarverzorgingselektronica en huidverzorgingscategorieën aan de business toevoegen."

Bent u een gezond en schoonheidsmerk op zoek naar vervulling?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw eCommerce bedrijf terwijl u op de kosten bespaart. Neem vandaag nog contact op!

NEEM CONTACT OP