<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Te veel beloofd en te weinig geleverd

Beschadigde voorraad, vertragingen, verkeerde voorraadboekingen, verkeerd gepickte artikelen, ontelbare zoekgeraakte pakketten en een algehele slechte klantenservice zijn slechts enkele van de eindeloze problemen waarmee het top yogamerk Pharamond Life te kampen had.

After originally being enticed by an attractive sales pitch, Pharamond Life soon realised their expectations were not being met. Their provider had overpromised and were vastly underdelivering. With more customers being disappointed, and the brand reputation at stake, Pharamond Life decided that it was time for change.

"Onze Operations Director moet met elk fulfilment center in het Verenigd Koninkrijk hebben gesproken voordat we besloten om met fulfilmentcrowd in zee te gaan." - Wen-Jon Chan, Directeur

 

70a9d3d00f6182e7d68941a1d0704d7b_3000x.progressivePharamondLife1

Een uitmuntende fulfilment provider

fulfilmentcrowd was de meest in het oog springende leverancier die de eCommerce retailer aansprak. Internationale levering met tracking, efficiënte opslag en 'de beste prijzen' zijn slechts een paar van de belangrijkste aspecten waar Pharamond Life als groeiend bedrijf van profiteert. Een groot voordeel voor het bedrijf was de 'uitstekende klantenservice' in tijden dat ze die het meest nodig hadden. "fulfilmentcrowd heeft een toegewijd team dat altijd klaar staat om contact op te nemen met vervoerders en eventuele geschillen met hen te bespreken. Ze hebben een webchat service wat betekent dat we direct met iemand kunnen spreken tijdens kantooruren, en een makkelijk te gebruiken ticket systeem om problemen aan te kaarten en te loggen. Dit is voor ons van onschatbare waarde gebleken bij het bieden van een goede klantenservice aan onze klanten."

"Geweldig bedrijf en veel betere tarieven dan andere Britse fulfilment centra!"

De efficiënte bedrijfsvoering van fulfilmentcrowd heeft geleid tot lovende recensies van klanten van Pharamond Life, waarin de snelheid van levering wordt benadrukt. De toonaangevende serviceniveaus hebben bewezen zeer gunstig te zijn voor 100'en online retailers. Wen-Jon: "Het management kan zich nu volledig richten op de strategische aspecten van ons bedrijf in plaats van op de alledaagse operationele kwesties. We zijn in staat geweest om de personeelskosten van ons klantenserviceteam te verlagen, in de veilige wetenschap dat de operationele processen bij fulfilmentcrowd in goede handen zijn."

Yoga opwaarderen met high-performance uitrusting

Pharamond Life werd geboren uit een nieuw gevormde passie voor yoga toen directeur Wen-Jon voor het eerst met zijn vrouw mee deed aan prenatale lessen. Na een paar sessies was er nog steeds verwarring over waar hij zijn handen en voeten op de mat moest plaatsen. Twaalf maanden van onderzoek en overleg met yogaleraren van over de hele wereld resulteerde in de inspiratie om de Asana Align yogamat te ontwerpen.

Bijkomende yogaproducten, zoals hun Zen Life thuisassortiment, volgden al snel, en de Pharamond Life familie groeide. Tijdens de Covid-19 lockdowns groeide de vraag naar hun producten exponentieel omdat veel meer consumenten thuis gingen sporten en mediteren. Wen-Jon benadrukt dat ze marginaal onaangetast waren door de disruptie omdat het fulfilmentcrowd aanbod van integraties en carriers hen in staat stelde 'gewoon een andere carrier te selecteren'.

PharamondLife3PharamondLife4

Milieubewustzijn: Activisme en een levensfilosofie

Vanaf het begin moest Pharamond Life een merk worden dat er prat op gaat milieuverantwoord te zijn. Het kiezen van ethische en gerenommeerde leveranciers en het gebruik van duurzame materialen in hun producten gaat niet ver genoeg voor het high-end yoga uitrusting bedrijf, hun inzet gaat nog een stap verder: elke verkochte yoga mat wordt gecompenseerd door de aanplant van een boom in Madagaskar.

De ethos van Pharamond Life is erop gericht iets terug te geven, of dat nu aan de planeet is of aan de gemeenschap. Het bedrijf werkt regelmatig samen met opkomende artiesten om originele producten te creëren en plaatselijk talent te huldigen. In de toekomst zijn ze van plan om nieuwe duurzaamheidsprojecten te leiden binnen hun lokale en internationale gemeenschappen.

Werken met een dienstverlener die deze waarden deelt, via initiatieven zoals het Lorax Project van fulfilmentcrowd, is een bonus voor de ethische online retailer. Samen geloven we dat we een verschil kunnen maken!

Stap vandaag nog over!

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw eCommerce bedrijf terwijl u kosten bespaart door uit te besteden met fulfilmentcrowd. Sluit je aan bij meer dan 400 eCommerce bedrijven die vertrouwen op ons om duizenden orders op tijd te leveren, elke keer weer.

ONMIDDELLIJKE OFFERTE