<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wereldwijd gaan

De VS is zonder twijfel een van de meest begeerde markten waar ondernemers van dromen, vooral in de sectoren voeding en drank, schoonheid en mode. De Amerikaanse eCommerce markt biedt enorme lucratieve mogelijkheden voor groei voor online retailers, met online detailhandel omzetgroei van 18% in de afgelopen 12 maanden.  

Veel eCommerce retailers zullen het opzetten van een winkel in de VS bewust vermijden vanwege de hoge risico's, en de onzekerheid en stress van het bezitten van een eigen magazijn, het inhuren van personeel en het hebben van een betrouwbaar logistiek netwerk. Echter, het uitbesteden van deze factoren via een vertrouwde, ervaren fulfilment provider gevestigd in de VS elimineert in wezen deze risico's, zodat u zich kunt concentreren op de taken die u belangrijk vindt. Wat zijn nu de belangrijkste redenen om uit te besteden in de VS?

1. Gemoedsrust

U kunt er zeker van zijn dat de bestellingen van uw klanten in goede handen zijn. Ons volledig opgeleide team van eCommerce fulfilment experts staat altijd klaar om aan al uw fulfilment behoeften te voldoen, en helpt honderden bedrijven over de hele wereld hun inkomende orders dezelfde dag nog te verzenden.

2. Win uw tijd terug

Zeg vaarwel tegen de dagen, avonden en weekenden van het inpakken van orders en last-minute races naar het postkantoor. Het uitbesteden van uw orderverwerking is een no brainer voor groeiende merken. Zodra uw bedrijf van start gaat, hebt u meer tijd om u te richten op belangrijke zaken zoals het uitbreiden van uw klantenbestand en productontwikkeling.

3.Bespaar op operationele kosten 

Het opzetten van een magazijn in de VS kan zeer risicovol en duur zijn. Door uw orders uit te besteden bespaart u op het huren of kopen van een eigen magazijn en op het inhuren van personeel om de orders van uw klanten uit te voeren. Wij doen dat allemaal en meer voor een fractie van de prijs.

4.Ongelimiteerde capaciteit

Ons unieke netwerk van fulfilmentpartners betekent dat wij altijd ruimte voor u hebben, hoe groot u ook wordt. Dit betekent dat we nooit zonder ruimte komen te zitten en dat we u bij elke stap in uw groei kunnen bijstaan.

5.Tech-gedreven succes

Ons speciaal ontworpen order management platform is een one-stop shop voor al uw fulfilment en logistieke behoeften. Onze klanten hebben vanaf het begin volledige zichtbaarheid en controle. Beheer retouren, order volume en verkoop geschiedenis allemaal vanuit de fulfilmentcrowd app. 


Oost- en Westkust fulfilment en verzending


Voordelige verzendingen en fulfilment zijn nu beschikbaar vanuit onze East en West Coast fulfilment centra in Richmond, Virginia, en Californië. eCommerce merken kunnen profiteren van exclusieve kortingen met ons netwerk van vervoerder partners die aan uw klanten in de staten leveren.

canalplacelavirginiasandston

Beide fulfilmentcentra stellen u in staat uw voorraad strategisch dicht bij uw klanten te plaatsen. Dit resulteert in snellere verzendtijden en lagere kosten die van invloed zijn op uw bedrijfsresultaat.

 

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.