<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Unieke stukken voor unieke klantenkring

Lukas Eppelmann, oprichter van OWNLYOU creëerde een vrij zeldzaam concept om het ontwerp in handen van zijn klanten te leggen. Met de individualiteit die in hun merkwaarden is verankerd, heeft OWNLYOU een filantropische missie om "klanten in staat te stellen hun eigen potentieel te realiseren". OWNLYOU spreekt de modeontwerper van iedereen aan en moedigt zijn klanten aan om hun creativiteit op de proef te stellen. Het proces? U hoeft alleen maar uw eigen tekeningen te uploaden en te wachten tot ze zijn omgevormd tot hun eigen unieke sieraden, waaronder oorbellen, armbanden en kettingen. Elk sieraad uit Mainz, Duitsland, is volledig aanpasbaar aan de klant, met de keuze uit drie klassieke kleuren: zilver, goud of roségoud, gemaakt van roestvrij staal of sterling zilver.

BEZOEK OWNLYOU

OWNLYOU's merkpositionering is wat ze speciaal maakt en een van de meest opwindende, opkomende juwelenmerken om de Europese markt te raken - met recente iconische samenwerkingen met de Duitse "voice of fashion" Glam-O-Meter. OWNLYOU's meest interessante en doordachte collectie tot nu toe is de realease van hun "I dnt gv a fck" campagne. Deze gedurfde statement stukken zeggen meer dan duizend woorden, en een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan een goed doel. De donaties gaan naar de "wenswagen" van de ASB. Een liefdadigheidsinstelling die helpt om de laatste stervende wens van mensen te vervullen.

Vervulling waar u op kunt vertrouwen

Na meer dan 12 maanden zelf orders te hebben uitgevoerd, bleven de verkooporders van OWNLYOU verder groeien en wist Lukas dat het tijd was om een fulfilmentpartner te vinden die een groot ordervolume op een betrouwbare en vlotte manier kon verwerken en zich tegelijkertijd kon schikken naar hun langetermijnstrategie voor internationale groei.

Na een lange zoektocht naar de juiste partner waren ze opgelucht om een fulfilmentpartner te vinden, die onvergelijkbaar was met de rest van de markt. Een van de belangrijkste hoogtepunten van het serviceaanbod is de mogelijkheid om grote orderhoeveelheden in zo'n korte tijd te managen. De flexibiliteit van het businessmodel en de klantpropositie van fulfilmentcrowd biedt hen de mogelijkheid om met fluctuerende piektijden en een ongekende vraag om te gaan, terwijl ze toch uitstekende verzendtarieven voor eCommerce bedrijven kunnen leveren.

The-prime-time-to-outsource-your-order-fulfilmentI dnt giv a fck

Deze naadloze gestroomlijnde service wordt gevoed door de voortdurende investeringen van fulfilmentcrowd in de nieuwste technologie, ondersteund door hun eigen interne team. OWNLYOU is opnieuw onder de indruk van de fulfilmentcrowd app, speciaal ontworpen voor ondernemers die alles kunnen beheren, van hun voorraadniveaus tot verkoopprognoses, allemaal met één druk op de knop, terwijl ze onderweg zijn. Een vlotte orderverwerking gaat natuurlijk hand in hand met de "buitengewoon goede" klantenservice van fulfilmentcrowd, die altijd klaar staat om te helpen met alle vragen, waardoor het runnen van een bedrijf een wandeling in het park wordt.

“Geen van onze wensen zijn onvervuld gebleven.”

 

Besteed uw vervulling bij ons uit

Door hun efficiëntieverwachtingen te overtreffen, hebben bedrijven net als OWNLYOU en honderden anderen kostbare tijd en energie kunnen besparen, kunnen ze zich beter concentreren op de groei van hun bedrijf en hun langetermijndoelstellingen, zonder dat ze zich hoeven te bekommeren om de vervulling ervan.  Van een startende tot een gevestigde groeiende e-commerce onderneming, besteedt Lukas niet langer zijn nachten en weekenden aan het verzenden van bestellingen en kan hij zijn tijd efficiënter gebruiken. Lukas benadrukt dat hij "meer tijd heeft om zich te focussen op zaken die hem op lange termijn zullen helpen... dankzij de geweldige service bij fulfilmentcrowd, kijken we uit naar een langdurige samenwerking zodat we samen kunnen groeien".

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.