<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hier op het hoofdkantoor van fulfilmentcrowd hebben we onlangs een nieuwe stap in de goede richting gezet met de voltooiing van een investering in LED-verlichting in onze beide magazijnen in Chorley, Verenigd Koninkrijk. Voorzien van hernieuwbare energie en werkend op PIR's, zal de nieuwe verlichting ongeveer 176 ton C02 besparen die jaarlijks de atmosfeer binnenkomt - gelijk aan het gewicht van 29 Afrikaanse olifanten!

 ASDAs-new-sustainability-store-aligns-with-Lorax-Project1-1

Deze recente ontwikkeling plaatst onze centra Matrix Park en Matrix Point naast die van onze locatie Otters Brook in Cwmbran, waar een zonnepark staat dat 340.000 kW aan schone, duurzame energie per jaar kan opwekken.

Er staan nog veel meer duurzame acties op stapel, zoals de lancering van een autodeelprogramma en de installatie van EV-laadpunten op al onze locaties. Volg ons terwijl we de voortgang van onze duurzame initiatieven blijven volgen op onze Lorax Project pagina.

Wilt u uw fulfilment uitbesteden?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw e-commercebedrijf terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJKE OFFERTE