<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Met elk nieuw jaar komt er een groot aantal nieuwe innovaties, die allemaal een revolutie teweeg zullen brengen in de e-commerce industrie, tegemoet zullen komen aan de veranderende behoeften van de hedendaagse klant en een concurrentievoordeel zullen opleveren voor de online retailer. We hebben onze oren laten hangen om de top vijf van eCommerce trends voor 2020 te onthullen. Scroll gewoon om ze te horen!

1.Consumenten willen duurzaamheid

De opkomst van het groene consumentisme vertoont geen tekenen van vertraging, en als reactie daarop hebben we een sterke toename van het aantal duurzame online retailers opgemerkt die zich bij de menigte voegen. Van biologisch afbreekbare waszakken tot metalen herbruikbare rietjes, onze klanten missen geen enkele truc en delen onze missie om een groenere toekomst voor eCommerce te creëren. 50% van de online consumenten zegt dat milieuoverwegingen bepalend zijn voor hun aankoopbeslissingen, wat aantoont dat duurzaamheid het belangrijkste verschil kan zijn tussen een aankoop en een verlaten kassa. Dus, of uw merk nu opereert op duurzame initiatieven, uw logistieke oplossing bestaat uit gerecyclede verpakkingen en lage emissie levering, of uw producten zelf zijn gericht op het oplossen van een milieuprobleem, zorg ervoor dat u er luidkeels over schreeuwt op uw site.

 

2. Voice shopping is in opkomst

Uit consumentenonderzoek blijkt dat het percentage van de aankopen die via de vraag naar spraak worden gedaan, zal stijgen tot 55% in 2022. Onlinewinkeliers zijn al bezig hun inspanningen op te voeren om een eenvoudige, wrijvingsloze verkoopreis te verzekeren via het nieuwe medium van spraakbesturing, en een focus op locatieoptimalisatie is specifiek relevant voor die winkeliers die zich richten op consumenten in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, waar het winkelen via spraak het populairst is. De meest gekochte producten via voice search zijn meestal artikelen met een lagere waarde, zoals elektronica-accessoires en huishoudelijke artikelen. Heeft uw bedrijf zich aangepast aan deze trend?

 

3. Sociale media als verkoopkanaal

Ongetwijfeld de grootste trend van 2019, maar het belang van sociale media binnen eCommerce bedrijven blijft ook voor 2020 op een historisch hoogtepunt. Oorspronkelijk gebruikt voor merkbekendheid en klantbetrokkenheid, is het doel van een sterke social media-aanwezigheid nu getransformeerd naar een extra verkoopstroom voor online retailers. Dit is allemaal te danken aan het gemak en het gemak van de verkoopfuncties binnen sociale netwerken zoals Facebook, Instagram en TikTok. Kijk eens hoe onze bestaande klant, Lily Rose London, zijn organische Instagram-content verdubbelt tot een online reclameplatform.

 

4. De groei van kunstmatige intelligentie

De wereldwijde retailersuitgaven voor kunstmatige intelligentie zullen tegen 2022 stijgen tot meer dan 5 miljard pond, tegenover slechts 1,5 miljard pond in 2018. Hoewel het een dure investering is, kan AI worden ingezet als een instrument van onschatbare waarde binnen de online retail, dat wordt gebruikt om het gedrag van klanten te begrijpen en relevante diensten, producten en deals te verkopen voordat een bezoeker van de site zelfs maar een kijkje neemt. Van geautomatiseerde marketing optimalisatie platformen tot 24/7 chatbots, elke applicatie wordt gebruikt om de klantervaring te verbeteren, de wrijving bij het uitchecken te verminderen en een concurrentievoordeel op te bouwen, waardoor dit een trend is die het waard is om te volgen!

 

5. Gepersonaliseerde producten zijn overal

Een groeiende trend voor gepersonaliseerde producten is de volgende logische stap binnen eCommerce, en wanneer consumenten melden dat ze bereid zijn een premie van 20% te betalen voor het voorrecht om een persoonlijke stempel te drukken op hun dagelijkse artikelen, is het een trend die het waard is om in te investeren.

Gelukkig hebben ook derde partijen en leveranciers zich op deze trend gestort, wat betekent dat het aansluiten van uw klanten bij hun eigen mooi verpakte, gepersonaliseerde producten nog nooit zo eenvoudig is geweest. Hier bij fulfilmentcrowd hebben we met succes product personalisatie diensten geïntegreerd voor Dragons Den backed Dock & Bay! Kijk zelf maar eens.

Maak 2020 uw beste jaar tot nu toe!

Door slechts één van deze 2020 eCommerce trends te analyseren en over te nemen, bent u in staat om uw merk vooruit te stuwen en de concurrentie voor te blijven. We weten dat het moeilijk genoeg is om vast te houden aan een nieuwjaarsoplossing en de realiteit voor online retailers lijkt op een toewijding aan een snelle levering en een positievere klantervaring. Dat is waar wij een rol spelen. 

Om meer te weten te komen over hoe fulfilmentcrowd de stress van de orderverwerking kan wegnemen en de groei van uw eCommerce bedrijf voor 2020 en daarna kan stimuleren, kunt u onze gratis kostencalculator proberen.

Wilt u uw fulfilment uitbesteden?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw e-commercebedrijf terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJKE OFFERTE