<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Laat je horen voor de Look!

Onze fantastische klant, Luxurious Look, gaat er prat op uw online experts te zijn voor luxe, high-end haarverzorging met een extra bloemetje van deskundige service. En experts zijn ze zeker.

Als een groep haarverzorgingsprofessionals heeft het team van Luxurious Look vele jaren ervaring in de haarindustrie en dus kunnen zij (en alleen zij) u de hoogwaardige producten voor uw haar geven. Ze proberen en testen de producten zelf, weet je? Op die manier hebben ze alleen de beste, voedende producten voor je lokken op voorraad.

Natuurlijk, op het moment van Luxurious Look's snelle groei, hadden ze een probleemloze fulfilment provider nodig die met hen mee kon groeien en ook een uitzonderlijke Luxurious Look-standaard unboxing ervaring kon bieden aan hun klanten. En dat is waar wij hen hebben geholpen!

Enter fulfilmentcrowd...

Na wat speurwerk naar de beste fulfilment providers die er zijn, toen ze hun groei moesten bijhouden, ontdekte Luxurious Look ons! Voordat ze bij fulfilmentcrowd waren, haalden ze niet de service levels die ze wilden halen. Elk contactpunt van ons waarmee Luxurious Look in contact is gekomen heeft voldaan aan hun service level doelstellingen - in het bijzonder, en zeer belangrijk, als het gaat om het snel verzenden van orders naar klanten.

"We hebben echt tevreden klanten, je hoeft alleen maar naar onze Trustpilot te kijken om te zien hoeveel van onze klanten het hebben over de geweldige levering, de manier waarop dingen verpakt zijn, en dit wordt keer op keer naar ons teruggekoppeld!" - Catherine, Marketing Manager bij Luxurious Look 

Luxurious Look heeft veel lof gekregen en alle positieve vibes van hun tevreden klanten over de snelle levering en hoe visueel mooi hun bestellingen eruit zien zodra ze ze uitpakken - vooral als het gaat om de prachtige verpakking van de op maat gemaakte geschenksets van Luxurious Look die liefdevol worden verpakt door ons geweldige fulfilmentcrowd verpakkingsteam!

luxurious-look-case-study-2luxurious-look-case-study-1

Stratosferische hoogten en verder

Het is zonder twijfel dat wij bij fulfilmentcrowd hebben gestreefd naar grootsheid voor onze klanten - en Luxurious Look is natuurlijk geen uitzondering. Met een toename in positieve feedback van hun gewaardeerde klanten over hoe hun unboxing ervaring uitzonderlijk werd gemaakt, hebben we het gevoel dat we samen de grootsheid hebben bereikt die we voor ogen hadden, en dat zullen we blijven doen! 

Vind je dit succesverhaal goed klinken?

Creëer er zelf een door uw fulfilment vandaag nog uit te besteden bij fulfilmentcrowd

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN