<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Verantwoordelijke eCommerce levering

Niet alleen leveren onze biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingsopties enorme voordelen op voor de planeet - zo wordt per jaar mogelijk 12 ton plastic afval bespaard op stortplaatsen - maar ook is bewezen dat ze de productiviteit tijdens de verpakkingsfase van het fulfilmentproces verhogen. 

Geprobeerd en getest

Onze papieren postzakken zijn barst-, scheur- en waterbestendig, waardoor zij zowel een duurzame als efficiënte manier zijn om een verscheidenheid van producten te verzenden per post of koerier. Tijdens het testen is gebleken dat ze robuust zijn, gemakkelijk te verpakken en dankzij hun expanderende ontwerp (blokbodem met zijvouw) een veelzijdiger alternatief voor polyethyleen mailers.

Onze huidige reeks enkele en dubbele dozen zijn zowel herbruikbaar als recycleerbaar. Vanaf maandag 6 mei zullen we ook biologisch afbreekbare papieren alternatieven introduceren voor cellofaan sluitband, polystyreen chips en noppenfolie. 

Afschaffing van het plasticverbruik

In de komende drie jaar zullen we een campagne opzetten om het bewustzijn te vergroten, markttrends te delen en schaalvoordelen te behalen, met als doel uiteindelijk alle plasticverbruik tijdens het fulfilmentproces te elimineren. 

Wilt u uw fulfilment uitbesteden?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw e-commercebedrijf terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJKE OFFERTE