<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Een inleiding

Zoals u heeft kunnen lezen in onze vorige gast blog met onze Head of Customer Experience, Sam Statham, hebben we zoveel kennis en expertise in huis hier bij fulfilmentcrowd. Dus is het tijd om een ander perspectief van ons fantastische team te delen - en daarom is de gast van vandaag op de blog Paul Taylor, onze eigen Chief Operations Officer.

Leg je voeten omhoog, pak een biertje en een koekje en laten we alle inzichten in onze fulfilmentcrowd operations van Paul horen.

In gesprek met Paul Taylor

E: Hey Paul, dank je wel voor het chatten met mij vandaag! Ik weet hoe druk jij en het ops team het hebben gehad, met het Black Friday weekend dat net voorbij is. Om te beginnen, kun je onze lezers een beetje vertellen over wat het is dat je doet bij fulfilmentcrowd?

P: Het genoegen is geheel aan mijn kant, Elle. Ja dus, ik ben de COO hier bij fulfilmentcrowd en als COO kijk ik naar al onze operaties inclusief onze netwerk centra, het Customer Success team en het Shared Services team; evenals onze carrier partners.

E: Verbazingwekkend. Hoe ben je dan bij operations gaan werken?

P: Toen ik van de universiteit kwam, heb ik me aangesloten bij een programma voor afgestudeerden in de logistiek en ben ik van jongs af aan gaan werken in een zeer snel tempo. De snelheid van verandering, de noodzaak om me aan te passen en alle uitdagingen waarmee ik elke dag werd geconfronteerd, waren en zijn nog steeds sterke motiverende factoren voor mij.

E: Wow - dus je bent heel snel na je afstuderen in Operations terecht gekomen - dat is geweldig! Wat ik echt wil weten is hoe een typische week in het leven van een COO eruit ziet voor jou?

P: Nou, er is eigenlijk geen 'typische' week - het kan allemaal vrij snel veranderen van dag tot dag. Maar wat er ook gebeurt tijdens die dag of, sterker nog, die week, de focus en prioriteiten van mij en het ops team blijven dezelfde. Deze zijn het continu verbeteren van onze klantervaring, het stroomlijnen van processen en het creëren van het best mogelijke netwerk en team om de groei van niet alleen ons bedrijf, maar ook dat van onze klanten te ondersteunen. 

E: Dat is geweldig om te horen, Paul. Is er iets op komst voor fulfilmentcrowd wat betreft het stroomlijnen van onze activiteiten op dit moment?

P: Momenteel investeren wij in een nieuw CRM-systeem voor ticket- en chatfunctionaliteit, dat onze klanten een grote steun zal zijn bij het verbeteren van de snelheid waarmee tickets worden beantwoord en de oplostijd. We streven ernaar dit systeem in het tweede kwartaal van 2022 in gebruik te nemen. Een ander project om te vermelden is ons 'Push not Pull'-project dat, eveneens, vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar live moet gaan. Het doel van dit project is om proactieve communicatie en meldingen te stimuleren, in plaats van puur reactief te zijn.

E: Beide projecten klinken erg goed - ze zullen onze klanttevredenheid zeker verbeteren. Vertel eens, zijn er bepaalde teams in het bijzonder waar je nauw mee hebt samengewerkt voor deze projecten?

P: Ja! Wij werken zeer nauw samen met onze Technische en Ontwikkelingsteams, alleen maar om ervoor te zorgen dat wij de best mogelijke systemen hebben. We werken ook nauw samen met ons Shared Services-team, om ervoor te zorgen dat we de behoeften van onze klanten volledig begrijpen. Met al deze bases gedekt, zal certificeren dat onze oplossingen zal zowel voldoen aan en overtreffen de verwachtingen.

E: Dat klinkt geweldig, Paul. Terugkomend op onze klanten, hoe zou je zeggen dat een online retailer het beste zijn bedrijf kan afstemmen op een soepele samenwerking met een uitbestede fulfilment provider zoals wij?

P: Ik zou zeggen dat de nauwkeurigheid en beschikbaarheid van gegevens en informatie altijd belangrijk is. Bijvoorbeeld productcodes, barcodes, voorraadbeschrijvingen en hoeveelheden. Als we dit vanaf het begin goed doen, voorkomen we veel complicaties of fouten verderop in het proces. Voorspellingen zijn ook belangrijk, dus hoe nauwkeuriger deze zijn, hoe beter we u van dienst kunnen zijn door de juiste locatie, ruimte en middelen te plannen om uw eCommerce-bedrijf te ondersteunen. Ook is het van essentieel belang om duidelijk te zijn over wat uw propositie moet zijn en wat u uw klant te bieden heeft om een uitzonderlijke klantervaring te bereiken - die vervolgens de locatie, cut-off en dragerondersteuning zal dicteren die u nodig heeft om aan de verwachtingen te voldoen.

E: Dank u voor het delen van deze inzichten - ik weet dat onze lezers dit ongelooflijk nuttig zullen vinden! Wat is volgens jou tot nu toe het hoogtepunt geweest van je carrière in Operations?

P: Voor mij is de kans om met duizenden toegewijde mensen te werken, zeker het hoogtepunt geweest. Na 20 jaar in Operations te hebben gewerkt en netwerken van meer dan 4.000 mensen te hebben beheerd, heb ik de ervaring en verantwoordelijkheid gekregen om de carrières van veel andere mensen te helpen vormgeven.

E: Dat is geweldig om te horen - je expertise heeft zeker een toegevoegde waarde voor onze activiteiten bij fulfilmentcrowd. Kun je met onze lezers delen aan welke spannende projecten je op dit moment werkt?

P: Welnu, op dit moment breiden wij ons internationale netwerk uit en hebben wij onlangs 2 nieuwe netwerkpartnercentra in de EU geopend. Dit heeft ons een grotere internationale capaciteit gegeven en creëert fantastische mogelijkheden voor klanten om hun activiteiten internationaal uit te breiden, terwijl wij op onze beurt nieuwe markten kunnen betreden.

E: Wat een spannend jaar voor de boeg voor fulfilmentcrowd, we kunnen niet wachten om al deze plannen op hun plaats te zien vallen! Nou, dat is alles van mij vandaag - nogmaals hartelijk dank voor het chatten met mij en voor het delen van je inzicht in de activiteiten bij fulfilmentcrowd met onze lezers!

P: Geen zorgen, Elle - bedankt dat je me in de gastblog-serie hebt opgenomen!

 

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.