<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Passie omzetten in business

De in Londen gevestigde juwelen in de vorm van geometrische dieren zijn met precisie gesneden uit slijtvast roestvrij staal van hoge kwaliteit. De producten van La Menagerie worden vervolgens in 925 sterling zilver of 18k goud geplateerd om ze duurzaam en duurzaam te maken. La Menagerie biedt een reeks van twintig eenvoudige maar mooie dierenontwerpen met zowel zilveren als gouden collecties. Met een percentage van de winst dat naar het Wereld Natuur Fonds (WNF) gaat, integreren ze hun oprechte liefde voor dieren in de bedrijfsstrategie, waardoor ze een merk met een geweten worden.

Menagerie-packaging3_540x2_d54b604d-81af-45d3-b3e5-fba1e1ab865f_540x

Bijblijven met de vraag

Toen La Menagerie een ontmoeting had met fulfilmentcrowd waren ze een startende onderneming op het toppunt van hun kunnen. Door een toenemend aantal verkopen waren ze op zoek naar een leverancier die flexibel was en in staat was om hun diensten aan te passen aan het bedrijf, terwijl de omzet met een zekere mate van knopen groeide. Ze hadden een partner nodig die gemakkelijk kon integreren met hun Shopify winkel, evenals met andere marktplaatsen, en die aan hun aangepaste verpakkingsbehoeften kon voldoen.

"Iemand anders de logistiek laten beheren is een beetje zoals het overhandigen van je baby, en ik heb het gevoel dat de mijne in echt veilige handen is bij fulfilmentcrowd - met een uitstekend serviceniveau stelt het me in staat om me te concentreren op de groei van het bedrijf." - Rich Brown, Directeur

 

Uitbesteding van de oplossing

Tevreden over de toewijding van het publiek aan oplossingen op maat en de Service Level Guarantee die in de belofte van de provider is vastgelegd, is La Menagerie graag aan boord gekomen. De eerste stap was het integreren van hun inventaris met het fulfilmentcrowd systeem via het door hen gekozen eCommerce kanaal, Shopify.  Vervolgens werd de voorraad getransporteerd naar fulfilmentcrowd's op Grimsby gebaseerde fulfilmentcentrum, Europarc, samen met de op maat gemaakte verpakkingen en aangepaste inserts die bij elke ketting moeten worden geleverd. De mogelijkheid voor fulfilmentcrowd om de verpakkingsdiensten aan te passen aan niche- en 'witte handschoen'-klanten zijn een van de vele redenen waarom zij de eerste keuze zijn voor kleine online retailers.

Volledige integratie en zichtbaarheid

De geautomatiseerde software van fulfilmentcrowd doet vanaf het moment van live gaan de rest. De geplaatste orders van La Menagerie worden vanuit hun geïntegreerde site in real-time naar de pickwachtrij van het magazijn gebracht.

DSC_1821x2_4dfa0b94-f8b5-4df7-a749-d7ed88aaaa01_540x

Exponentiële groei

Rich Brown geeft commentaar op de positieve gevolgen voor het bedrijf: "Ons huidige groeipercentage wordt enorm ondersteund door de managementfuncties binnen het fulfilmentcrowd-platform. Door onze fysieke voorraadniveaus te integreren met onze Shopify-aangedreven site, biedt hun systeem volledige zichtbaarheid en gemak van toegang via Web Client, de cloud-gebaseerde versie van hun software".

La Menagerie is sinds het gebruik van het fulfilmentcrowd-platform sterk gegroeid. Oorspronkelijk verwerkt het bedrijf 5-10 orders per dag, maar nu verzendt het wekelijks honderden orders, waardoor het de klant is met het hoogste aantal zendingen vanuit het op Grimsby gebaseerde fulfilmentcentrum. Door deze orders zowel in eigen land als internationaal uit te voeren via een van de geïntegreerde dragers van de 3PL-provider zijn hun on-trend kettingen ook een hit geworden in het fulfilmentcrowdkantoor, waardoor La Menagerie een nieuwe menigte van tevreden klanten heeft gekregen.

Wilt u uw fulfilment uitbesteden?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw eCommerce business terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJKE OFFERTE