<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Een trots moment bij fulfilmentcrowd

We zijn absoluut blij om aan te kondigen dat wij bij fulfilmentcrowd genomineerd zijn voor de 'Business of the Year' (<50 werknemers) award op de SME National Business Awards show dit jaar. Om finalist te zijn voor deze prijs binnen zo'n begeerde categorie is een buitengewone eer en een die we ongelooflijk hard hebben gewerkt om te bereiken. 

Waarom zijn we geselecteerd?

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om het punt te bereiken waarop we nu zijn - en we willen alleen maar groeien en nog beter worden voor onze klanten. Hier is een klein inzicht in waarom wij finalisten zijn voor deze prestigieuze prijs.

Wij dagen het traditionele logistieke model uit met ons internationale partnernetwerk dat een wereld van snelle grensoverschrijdende leveringen, betaalbare verzendkosten en flexibele opslagcapaciteit voor u, onze zeer gewaardeerde klanten, ontsluit en zullen dit blijven doen. Hieruit hebben we een aanbod kunnen opbouwen dat de groei van KMO's binnen de eCommerce sector ondersteunt. 

Bovenal hebben we onze tijd en inspanningen gewijd aan het leveren van een kwalitatieve en kosteneffectieve fulfilment service waar u op kunt vertrouwen. Onze bedrijfskritische reeks voordelen omvat geen minima, geen contracten, een service level garantie en, natuurlijk, klantsucces; bereikt door onze gestructureerde onboarding en post-launch programma dat is ontworpen met uw algemene tevredenheid en ons wederzijds succes in het achterhoofd.

De cijfers, en ook onze nominatie voor een award, tonen aan hoezeer dit harde werk zijn vruchten afwerpt. In het boekjaar 2020-2021 hebben we meer dan 3,5 miljoen producten verzonden, met een marktleidend serviceniveau van 96% voor verzending op dezelfde dag - we streven er altijd naar om onze klanten dat concurrentievoordeel te geven.  

MicrosoftTeams-image (3)-2  MicrosoftTeams-image (1)-1

Wat er ook gebeurt, we houden het vol.

Wat de resultaten ook zijn op de avond van de awards, wij van fulfilmentcrowd gaan door met ons doel om uw online retail bedrijf super te laten groeien, één order (en tevreden klant) per keer. 

We willen ook onze oprechte felicitaties overbrengen aan alle andere bedrijven binnen deze categorie. Het is een moeilijke periode geweest voor de hele wereld, en terwijl het de e-commerce een kleine stimulans heeft gegeven, is de impact van Covid-19 op bedrijven in het hele land van het grootste belang geweest. Dus, op ons bij fulfilmentcrowd, onze mede genomineerden en op u, onze geweldige klanten.

Wilt u uw fulfilment uitbesteden?

Verbeter de efficiëntie en versnel de groei van uw eCommerce business terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN