<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Het hele pakket worden

De verpakking is het eerste tastbare aspect van uw e-commercebedrijf waar uw klanten mee in aanraking komen. Hoe opwindend. Echter, als uw verpakking niet spannend is, dan loopt u het risico te vallen bij de eerste horde; het geven van uw klant een unmemorable unboxing ervaring.

Wilt u meer weten over hoe experimenteren met uw verpakking een positieve impact kan hebben op uw eCommerce bedrijf? Lees dan verder om onze top tips uit te pakken.

Wat je groener maakt, maakt je sterker

U denkt misschien: "Ja, ja, we weten allemaal dat we duurzamer moeten worden..." waar we trouwens blij om zijn. Maar heeft u al eens gekeken naar alle echt coole duurzame verpakkingsmogelijkheden die er zijn? Het is de perfecte plaats om te beginnen experimenteren met uw verpakking, en ook vriendelijker voor de planeet te zijn.

Misschien wel een van onze favoriete suggesties voor duurzame en experimentele verpakkingen, is het verpakken van bestellingen met zaadpapierverpakkingen. Ja, u raadt het al...papieren verpakkingen die uw klanten letterlijk in de grond kunnen planten, voeden en zien groeien! Geïnspireerd!

Experimenteren met verpakkingen zoals deze kan echt wonderen doen voor uw eCommerce site. De klantervaring stopt bijvoorbeeld niet meer bij het uitpakken van de bestelling, maar met een leuke en bewuste activiteit waar uw consumenten nog wekenlang plezier aan kunnen beleven, waardoor de kans op een hogere klantenbinding groot is!

seed-paper-packagingpackagingorkedited-min-2-2

Maak het speels

Herinnert u zich nog de kerstdagen toen u klein was en hoe de dozen waarin uw speelgoed zat soms leuker waren om mee te spelen? Waarom zou je niet een beetje van dat avontuur in je verpakking brengen! Het eCommerce kinderkleding merk, Monday's Child, brengt dit naar een nieuw niveau met hun verpakking die is ontworpen om zowel doos als, met een paar aanpassingen, een poppenhuis te zijn! 

Het gebruik van verpakkingen die uw consumenten vervolgens kunnen hergebruiken als iets anders is inspirerend en eigenlijk heel goed voor het bedrijfsleven - in feite heb je dan het potentieel om een extra productlijn te creëren in de vorm van verpakkingen. Dit zou ook een goede manier zijn om klantenbinding en -loyaliteit aan te trekken, aangezien er voor consumenten mogelijkheden kunnen zijn om verschillende producten te verzamelen, evenals de verpakking waarin ze zitten.

Denk ook aan de interactiviteit van uw verpakking. Het bedrijf voor gepersonaliseerde kaarten Boomf demonstreert speelsheid en interactiviteit in hun kaarten en verpakkingen. Klanten trekken aan een lipje en BOOMF (letterlijk), confetti valt, de kaart verandert in 3D en de klant blijft achter met een combinatie van zowel schok als verbazing. Door uw verpakking speels te maken, zelfs een gelegenheid te creëren, creëert u een zo belangrijke emotionele ervaring voor de klant. Het laat ze iets voelen, en dat is wat we willen!

experimental-packaging-mondays-childpf-6e9467bd-fa39-4e40-9f76-a7dd0e9b07a6--IMG2887819x1024_400x3000

Source: www.mondayschildlondon.com

"Wil je samenwerken?"

Wij weten dat u uw klanten meer wilt geven, zodat zij de best mogelijke ervaring met uw merk hebben. Collaborative packaging is zeker een manier waarop u meer kunt bieden dan alleen een eenvoudige doos.

De Britse leverancier van maaltijdpakketten, Gousto, brengt gepersonaliseerde verpakkingen naar een heel nieuw niveau. Ze grepen een kans met muziekstreamingdienst Spotify om samen te werken. Ze voegden een Spotify-barcode toe aan elke maaltijdverpakking, om hun consumenten de ultieme kook-at-home ervaring te geven. Wanneer de barcode wordt gescand, worden ze naar een afspeellijst geleid die perfect past bij het eten dat ze hebben besteld, waardoor de ervaring van hun klanten nog beter wordt. 

Dit voorbeeld van een collaboratieve verpakking is een uitstekend voorbeeld van hoe u uw klanten kunt tonen dat u begaan bent met hun ervaring met uw producten en uw merk, lang nadat de verpakking is uitgepakt. Klantretentie en -loyaliteit zullen zeker volgen, waardoor uw bedrijf met één herhalingsaankoop per keer zal groeien.

Screenshot 2021-10-28 at 12.57.19Source: https://gousto.withspotify.com/

Een nieuwe wereld voor uw klanten

Wij hebben u een aantal prachtige innovatieve verpakkingsideeën laten zien die u en uw eCommerce bedrijf wat inspiratie kunnen geven en om echt te benadrukken dat verpakking niet zomaar een bruine doos of een jiffy bag is, het is een verlengstuk van de ervaring die u uw klanten wilt geven. Wat het voor uw bedrijf kan doen, klanten willen natuurlijk iets voelen als ze hun bestelling openen... ze willen ook het gevoel hebben dat u om hen geeft.

Bij fulfilmentcrowd geven we om de ervaring die we aan u geven en, bij uitbreiding, de ervaring die u aan uw klanten geeft. We willen dat u succesvol blijft! Met dat in ons achterhoofd, bieden wij gepersonaliseerde en cadeauverpakkingen aan in ons magazijn. Als dit klinkt als iets wat u wilt doen voor uw klanten, neem dan vandaag nog contact met ons op met uw specifieke wensen, en een lid van ons team zal u verder kunnen helpen.

Verbeter uw verpakking en schaal uw bedrijf op bij fulfilmentcrowd

Waarom besteedt u uw fulfilment niet uit aan ons, en wij nemen het hele proces voor u uit handen, zodat u tijd en vrijheid overhoudt om uw eCommerce bedrijf verder te laten groeien.

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN