<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

2019 is een van de meest significante jaren tot nu toe geweest hier bij fulfilmentcrowd. Naast spannende nieuwe platformontwikkelingen en de lancering van een internationaal netwerk, bleef ons CSR-team ook druk met het plannen en hosten van hun eerste jaar van bizarre en prachtige fondsenwervingsactiviteiten ter ondersteuning van ons lokale goede doel van het jaar, Derian House Children's Hospice.

Derian House Children's Hospice biedt kinderen en jongeren met een levensbeperkende ziekte respijtzorg en zorg aan het einde van hun leven. Het is een bron van professionele hulp en emotionele steun van onschatbare waarde voor de hele regio. Maar van de 4 miljoen pond die elk jaar nodig is om de deuren open te houden, wordt slechts 7% gefinancierd met wettelijke middelen, waardoor ze sterk afhankelijk zijn van de inspanningen en vrijgevigheid van de lokale gemeenschap. Het is veilig om te zeggen dat we werden geïnspireerd om in actie te komen. Bekijk onze korte round-up van de maffe evenementen die plaatsvonden in de loop van Derian's vijf maanden durende £50 Corporate Challenge, waardoor we in totaal meer dan £2,500.00 konden inzamelen!

FIFA toernooi

De spanning liep hoog op tijdens ons eerste evenement van het jaar, met een team FIFA-toernooi dat al snel competitief werd. Met een grote opkomst en een topprestatie van iedereen die meedeed, en zelfs een penalty 'scheldpot', kon er uiteindelijk maar één winnaar zijn. Proficiat aan onze software consultant, Phil Taylor - niet slecht voor een dag werk!

Ontharing van mannenbenen

Met de adrenaline van het toernooi van de vorige maand in de benen besloot ons CSR-team dat een waxwedstrijd voor mannen een goed vervolg zou zijn om wat welverdiende fondsen te werven. Met een dapper team van zeven vrijwilligers werd iedereen uitgedaagd om het meeste geld in te zamelen met de individuele verkoop van waxstrips. Na veel gegiechel, een paar tranen en veel popcorn voor de toeschouwers van het 'House of Horrors' van fulfilmentcrowd, kwam ons CSR-team weg met een gezond bedrag voor de fulfilmentcrowd-collecte, terwijl de mannen van het kantoor naar huis gingen met de gladste benen sinds mijlenver.

Wedstrijd sponswerpen

Het was gemakkelijk te begrijpen waarom ons volgende evenement zo succesvol was. Met een zelfgemaakt doelbord, veel koude, natte sponzen en een dapper team van tien vrijwilligers, zorgde onze sponswerpwedstrijd voor veel gelach bij iedereen op fulfilmentcrowd HQ, terwijl we honderden ponden ophaalden in slechts een half uur durende lunchpauze voor Derian House. Echt een win-win situatie.

Bail Me Out Challenge

Op vrijdag 5 juli sloot onze websiteontwerpster Katie Shepherd zich aan bij beroemdheden en bedrijfsvertegenwoordigers uit het hele Noordwesten in de Bail Me Out Challenge. In het openbaar gearresteerd, geboeid en veroordeeld voor het misdrijf van oncontroleerbaar snoepen, werd Katie samen met andere inzamelaars opgesloten en kreeg ze de rest van de werkdag de tijd om 999 pond aan borgtochtgeld in te zamelen als onderdeel van de uitdaging - waarvan elke cent aan Derian House moest worden gedoneerd. Dankzij de overweldigende steun van vrienden, familie, collega's, partners en klanten in de aanloop naar het evenement en op de dag zelf, slaagde Katie erin het doel van de uitdaging te halen en te overtreffen in een recordtijd van 2 uur - ze haalde £1.040,00 op voor het totaal van £35.000 dat in de hele regio werd ingezameld.

Liefdadigheids verloting

Voor ons slotevenement riep ons CSR-team de hulp in van onze gulle eCommerce-klanten en goedhartige lokale bedrijven, en organiseerde een personeelsverloting met een menagerie van hoofdprijzen. Van spa en restaurant vouchers en zelfs een professionele poker kit tot een volledige dag vakantie, de opkomst voor dit evenement was onze beste tot nu toe. Met bijna £500 van ons personeel alleen, en met zo veel geweldige items gedoneerd door onze klanten, liep niemand weg met lege handen, waardoor fulfilmentcrowd's deelname aan de £50 Corporate Challenge eindigde op een hoogtepunt.

Fondsenwerving voor de toekomst

Het is veilig om te zeggen dat het ondersteunen van Derian House als ons Goede Doel van het Jaar een daverend succes is geweest - en niet te vergeten een absoluut plezier voor iedereen bij fulfilmentcrowd HQ om welverdiende fondsen te werven voor zo'n waardig doel. Om vereerd te worden met een prijs voor 'Social Media Superstar' bij Derian's Corporate Challenge Awards was de kers op de taart.

Lee Thompson, onze Sales en Marketing Director, geeft commentaar op fulfilmentcrowd's liefdadigheidspartnerschap met Derian House en hun fondsenwervingsinspanningen in de afgelopen twaalf maanden:

"Als grote werkgever in Chorley nemen wij onze verantwoordelijkheden tegenover de lokale gemeenschap zeer ernstig. In het hele bedrijf hebben we een schat aan talent en creatieve energie die we de afgelopen twaalf maanden goed hebben kunnen gebruiken om de vrijwilligerssector te ondersteunen. Goede doelen zoals Derian House zijn afhankelijk van partnerschappen zoals de onze en ik weet dat de deelname van fulfilmentcrowd aan zowel de £50 Corporate Challenge als de Bail Me Out Challenge een blijvend verschil zal hebben gemaakt in het leven van kinderen en jongeren in de regio."

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.