<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kampioen van de groei 

Zodra kleine tot middelgrote ondernemingen (SMB's) beginnen te groeien, wordt hun tijd steeds kostbaarder en komt er een punt waarop ze niet langer avonden en weekenden kunnen besteden aan het inpakken van artikelen en op tijd naar het postkantoor racen om bestellingen bij hun klanten te krijgen. Dat is waar fulfilmentcrowd om de hoek komt kijken. Wij zijn er trots op honderden eCommerce bedrijven in vele verschillende sectoren te helpen bij het stroomlijnen van hun order fulfillment activiteiten door middel van outsourcing. 

Naast het aanbieden van internationale levering aan al onze klanten, ondersteunen wij de internationale groei van het merk met een netwerk van fulfillment centra over de hele wereld. Onze klanten zijn in staat nieuwe opkomende markten te bereiken zonder het financiële risico of de complicaties van het zelf doen. Door zich dichter bij de klanten te positioneren, kunnen zij sneller leveren aan hun klanten. 

fulfilmentcrowd heeft een groeiend track record voor het helpen van bedrijven bij het exporteren en opslaan van voorraden in 10+ locaties waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Met toekomstige investeringen in opkomende eCommerce markten zoals het Midden-Oosten en Australië in het verschiet. 

Partnerschap met het Department for International Trade

Het Department for International Trade (DIT) is een speciaal departement dat binnen de regering van het Verenigd Koninkrijk opereert. Het DIT heeft tot taak de welvaart van het Verenigd Koninkrijk en de wereld te verzekeren door de internationale handel te bevorderen en te financieren door vrijhandelsovereenkomsten te sluiten en belemmeringen voor de markttoegang te verminderen. 

Een van de manieren waarop zij dit doen is door middel van een netwerk van meer dan 275 International Trade Advisers, die MKB-bedrijven helpen bij het ontwikkelen van exportvaardigheden en hen in contact brengen met mogelijkheden om hun internationale expansie te ondersteunen. fulfilmentcrowd is verheugd om deel uit te maken van de Northern Powerhouse Export Champions voor 2021/22. Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheid om onze schat aan ervaring en expertise in exporteren te delen met andere bedrijven in verschillende industrieën. 

Managing Director, Lee Thompson is aangesteld om fulfilmentcrowd te vertegenwoordigen als Export Champions en zal een aantal webinars, rondetafelgesprekken en high-profile bijeenkomsten en evenementen met ministers en overheidsfunctionarissen bijwonen als onderdeel van het Parlementaire Export Programma. Het doel van het programma is om potentiële MKB-exporteurs aan te moedigen en hen te voorzien van advies en tips. 

Export Champion 2021-22 NPH 4Col Logo

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.