<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tijd om te upgraden

Het is weer die tijd van het jaar waarin miljoenen online retailers zich schrap zetten voor een grotere vraag nu het hoogseizoen nadert. Vandaag markeert Amazon Prime Day, het wereldwijde jaarlijkse besparingsevenement dat enorme kortingen biedt exclusief voor zijn Prime leden en is het eerste grote evenement voor online retailers in de aanloop naar Zwarte Vrijdag en Kerstmis. Op zoek naar een upgrade naar Prime? Alle eCommerce retailers moeten doen om in aanmerking te komen voor Seller Fulfilled Prime (SFP) is:

  • Maak een Amazon Professional Seller Account aan,
  • Heb een magazijn in het Verenigd Koninkrijk (daar komen wij aan de beurt!)

fulfilmentcrowd's SFP diensten behouden uw concurrentievoordeel en maken uw klanten blij en verhogen de verkoop met 30% door de SFP voorwaarden te volgen tijdens uw Prime proef. Dit is inclusief; verzending van meer dan 99% van de bestellingen op tijd (verzending op dezelfde dag), annuleringspercentage van de bestelling van minder dan 1%, levering via ondersteunde Seller Fulfilled Prime vervoerders en naleving van het retourbeleid van Amazon. Heeft u de badge al ontvangen? Lees hieronder meer over hoe wij u kunnen helpen.

Waarom uitbesteden?

Het hebben van een eigen magazijn kan kostbaar, stressvol en risicovol zijn. Door het uitbesteden van uw orderverwerking bij ons kunt u gerust zijn, terwijl wij voortdurend een consistent hoog serviceniveau handhaven vanuit onze internationale centra.  Wij nemen de stress en de kosten van het magazijnbeheer weg en geven u meer tijd om u te concentreren op de groei van uw merken. We stellen honderden retailers in staat om hun klanten te verblijden met een snelle verzending, ondersteund door de fulfilmentcrowd app, een volledig geoptimaliseerd orderbeheerplatform. Retailers kunnen met een klik op de knop hun Amazon-account koppelen, waardoor ze absolute duidelijkheid krijgen om hun verkoop- en orderprestaties te monitoren en te meten, en nog veel meer.

fulfilmentcrowd outsourcer of seller fulfilled prime fulfilmentcrowd

Waarom fulfilmentcrowd?

Al in maart, aan het begin van de COVID-19 pandemie, schortte Amazon de verzending op voor alle FBA-klanten die als 'niet-essentieel' werden beschouwd. Dit liet veel eCommerce retailers in de steek, met een groot aantal kleine bedrijven die zich zorgen maakten over hoe ze hun activiteiten zouden aanpassen om te overleven. Gelukkig kwam er een grote groep tevreden klanten te hulp, die nu nog steeds een recordaantal online retailers bedienen die eerder dit jaar besloten hebben om bij ons aan boord te komen. Al onze klanten profiteren van geen contracten en geen minima en wij bieden 100% servicegarantie of uw geld terug.

richbrown nl

Ik wil jullie allemaal bedanken bij fulfilmentcrowd voor het volhouden van deze crisis. Het heeft kleine bedrijven zoals het mijne in staat gesteld om door te gaan en daar ben ik enorm dankbaar voor. Letterlijk zonder jullie zouden er geen zaken zijn.

WIL JE MEER WETEN? GA NAAR BINNEN...

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.