<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Het effect op onze planeet

De afgelopen jaren is de bezorgdheid over de schadelijke gevolgen van onze activiteiten voor onze planeet toegenomen. Invloedrijke personen zoals Greta Thunberg en David Attenborough hebben het voortouw genomen in de strijd tegen plastic afval en koolstofuitstoot. Dankzij het 'Attenborough-effect' hebben we een wereldwijd verbod op plastic rietjes gezien bij grote leveranciers, waaronder retailgigant Starbucks, terwijl Greta Thunberg alleen al miljoenen jonge stemmen heeft geïnspireerd om zich uit te spreken over de milieucrisis - een bewijs dat klimaatactivisme niet meer weg te denken is.

Duurzame winst

Een sterke toename van duurzaam consumentisme heeft zware druk uitgeoefend op e-commercebedrijven om hun toeleveringsketens te onderzoeken, prioriteit te geven aan afvalvermindering en te investeren in innovatieve recyclingstrategieën. Als het op verpakking en verzending aankomt, geven directeuren en CEO's meestal alleen om de bottom line. Het gebruik van duurzame materialen betekent niet dat je moet inleveren op kwaliteit of functie en zou je geen geld mogen kosten - maar dat zal het wel als onze gewoonten niet veranderen! In feite is het waarschijnlijker dat het de houding van de consument van vandaag aanspreekt, dat het u onderscheidt van de concurrentie en dat het uw bedrijfsresultaat verbetert.

Hier bij fulfilmentcrowd waarderen we de gedachte die online retailers stoppen in het creëren van een uitstekend 'unboxing moment'. Daarom hebben we een lijst gemaakt van onze top 10 favoriete duurzame verpakkingen op de markt op dit moment, ontworpen om een aangename verrassing te leveren voor uw klanten en de planeet!

 

1.Geami WrapPak 

Geami WrapPak is het perfecte alternatief voor noppenfolie. Het is gemaakt van kraftpapier en is ontworpen met een honingraatstructuur die zichzelf verbindt om een beschermende barrière te vormen voor uw producten. WrapPak is de favoriet van de fulfilmentcrowd en wordt door ons netwerk van fulfilmentcentra aan een aantal van onze bestaande eco-bewuste retailers geleverd.

Geami

Bezoek de Geami-site voor meer informatie.

 

2.Kilby

Kilby is een Britse fabrikant van verpakkingen die trots is op zijn kwaliteit en een soortgelijke milieu-ethos deelt als wij. Hun biologisch afbreekbare mailers zijn onze eerste keuze als het gaat om een duurzaam alternatief voor poly-mailers, en met een uitvouwbaar kruisstuk zijn ze zelfs een veelzijdigere optie. Niet alleen wij, maar ook onze bestaande klant Apolina maakt gebruik van hun milieuvriendelijke merkverpakkingen.

Kilby

Bezoek de Kilby-site voor meer informatie.

 

3.Vegware

Vegware zijn eco-bewuste supersterren! Zij leveren een reeks van meer dan 300 duurzame verpakkingsproducten aan de voedingsmiddelenindustrie, die op indrukwekkende wijze volledig van planten zijn gemaakt (zelfs de inkt!).

Vegware

Bezoek de Vegware-site voor meer informatie.

 

4.Notpla

Notpla liep voorop voor meer dan 40.000 consumenten en was een hoogtepunt van Virgin's London Marathon 2019, met hun slimme technologie zijn ze helemaal van de plastic fles af. Ze bieden plasticvrije oplossingen door verpakkingen te maken van zeewier - zowel eetbaar als biologisch afbreekbaar. Innovatie op zijn best!

notpla

Bezoek de Notpla-site voor meer informatie.

 

5.Eco-craft

Eco-craft levert milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, van enveloppen tot plakband. Ons favoriete product moet wel hun composteerbare cellulose display tassen zijn, perfect voor duurzame retailers die actief zijn in de voedselsector. En dit niet alleen, ze zijn gespecialiseerd in het hergebruik van gerecycled papier - zorgen voor de bomen van de wereld.

ecocraft

Bezoek de Eco-craft -site voor meer informatie.

 

6.PaperFoam

Paperfoam levert biogebaseerde verpakkingen - een geweldig alternatief voor plastic. Gemaakt van industrieel zetmeel, vezels en water, is de impact van PaperFoam's producten op het milieu absoluut minimaal - het materiaal verdwijnt in een kwestie van weken!

PaperFoam

Bezoek de PaperFoam -site voor meer informatie.

 

7.Mushroom Packaging

Nog zo'n goed voorbeeld: dit innovatieve technologiebedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige verpakkingen op basis van mycelium (vegetatieve schimmel). Een geweldig alternatief voor polystyreen, dat bewijst dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van kwaliteit!

mushroom packaging       mushroompackaging

Bezoek de Mushroom Packaging -site voor meer informatie.

 

8.Green Man Packaging

Gemaakt van planten - niet van plastic. Green Man Packaging zijn onafhankelijke composteerbare verpakking specialisten, ze zijn echt groen door het verstrekken van 100% gecertificeerd composteerbare horeca verpakkingen gemaakt van suikerriet en biologisch afbreekbaar kraftpapier. Hun belofte aan u? Ze gebruiken geen op aardolie gebaseerde, met chemicaliën gevulde, giftige plastic verpakkingen in hun assortiment - "geen enkel rietje".

Green Man Packaging

 Bezoek de Green Man Packaging -site voor meer informatie.

 

9.EcoLogic

Ecologic Brands zet zich in voor een duurzamere wereld door betere verpakkingskeuzes. Verkoopt u vloeistoffen? Hun specialiteit moeten hun commercieel levensvatbare flessen zijn die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen.

EcoLogic

Bezoek de EcoLogic-site voor meer informatie.

 

10. SeedPaper

Papelconsemillas biedt ethische oplossingen voor verpakkings- en marketingmateriaal door gebruik te maken van papier met zaden. Hun papier met zaden wordt met de hand gemaakt van katoenvezels die tijdens het industriële proces zijn weggegooid. Materialen die kunnen worden gebruikt en vervolgens in een paar eenvoudige stappen kunnen worden geplant.

SeedPaper1SeedPaper2

Bezoek de Papelconsemillas-site voor meer informatie.

 

Lean, green fulfilment machine

 Hier bij fulfilmentcrowd streven we ernaar om 's werelds eerste volledig duurzame fulfilment provider te worden met ons Lorax Project. We zijn goed op weg door nieuwe effectieve afvalverwerkingstechnieken te implementeren, energiezuinige verlichting in al onze magazijnen te installeren, groene technologie te introduceren en onze klanten altijd aan te moedigen om duurzamer te zijn. Onze toegewijde Lorax-communitygroep heeft ook onze productiviteit gestimuleerd door Veganwoensdagen te introduceren voor ons kantoorpersoneel om hen aan te moedigen ten minste één plantaardige maaltijd per week te eten en tegelijkertijd geld in te zamelen voor de Woodland Trust om bestaande koolstof te beschermen.

vegan wednesday         LoraxProject

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.