<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Een fulfilment primeur voor het Verenigd Koninkrijk

De nieuwe gekoelde opslagfaciliteit komt op een moment dat de vraag naar direct-to-consumer goederen ongekend hoog is. Veel bedrijven hebben de beslissing genomen om online te gaan, omdat eCommerce de afgelopen 12 maanden een enorme vlucht heeft genomen.

Deze nieuwe unieke faciliteit gaat nog een stap verder en biedt nieuwe, goedkope mogelijkheden voor online retailers van bederfelijke goederen zoals probiotica, supplementen, voedingsmiddelen, dranken, farmaceutische producten en cosmetica. De nieuwe gekoelde faciliteit voegt een grotere waarde toe aan het productassortiment van uw bedrijf door de houdbaarheid van goederen te verlengen, de kwaliteit van ruwe en natuurlijke ingrediënten te verbeteren, en indien nodig de mogelijkheid te bieden om goederen gekoeld direct bij uw klant af te leveren via integratie met ons netwerk van vervoerders. Sommige probiotica behouden bijvoorbeeld langer hun kwaliteit en werkzaamheid wanneer ze gekoeld worden bewaard, in vergelijking met niet-gekoelde probiotica die de kwaliteit van de 'goede' bacteriën kunnen verliezen. Door uw producten voor korte of lange tijd gekoeld op te slaan, bespaart u niet alleen op kwaliteit, maar biedt u uw klanten ook de toegevoegde waarde van versheid.

Wat isgekoelde afhandeling fulfillment en hoe werkt het?

Gekoelde afhandeling is de naam die wordt gegeven aan het proces dat nodig is om bederfelijke goederen bij een gecontroleerde temperatuur te vervoeren. De producten worden op een constante temperatuur opgeslagen zonder dat ze bederven of aan kwaliteit inboeten. Doorgaans komen ze van hun fabrikant/groothandelaar in koelcontainer-vrachtwagens aan bij een fulfillmenthuis, waar ze in dezelfde temperatuurgecontroleerde omstandigheden worden opgeslagen, waar ze worden verzameld en verpakt in geïsoleerde verpakkingen met ijszakken om de goederen koel te houden terwijl ze vervolgens rechtstreeks aan de consument worden geleverd.

Presenteren Marton Fold, VK

De investering in gekoelde opslag van fulfilmentcrowd heeft een capaciteit van 168m³, ondersteund door het krachtige Danfoss koelsysteem, en wordt het hele jaar door op 2-4 graden Celsius gehouden. Dit creëert perfecte opslagcondities voor goederen zoals kaas, chocolade, supplementen die levende culturen bevatten, en producten met natuurlijke ingrediënten zoals Kombucha.  De gespecialiseerde gekoelde opslagruimte wordt 24/7 bewaakt via CCTV en digitale thermometers, waardoor een constante temperatuur wordt gegarandeerd. De faciliteit voldoet aan de toonaangevende ISO9000- en BRCGS-certificering voor kwaliteitsbeheer en voedselveiligheid, zodat uw bestellingen met alle zorg worden afgeleverd. Onze catalogus van fulfilmenthuizen werkt volgens de First In, First Out (FIFO) methode, waardoor afvalkosten uit uw bottom line worden geëlimineerd. fulfilmentcrowd investeert ook in batch code tracking, die later dit jaar op ons order management platform zal worden vrijgegeven.

chiledfulfilmentuk coolingsystem

Is gekoelde afhandeling geschikt voor mijn eCommerce bedrijf?

Gekoelde afhandeling opent de markt voor nieuwe en bestaande eCommerce retailers en neemt de uitdagingen weg van het distribueren van temperatuurgevoelige goederen zonder enorme extra kosten voor u en uw klanten. Onze kosteneffectieve cold chain-verwerkingsmethode opent nieuwe mogelijkheden voor u, waaronder

  • Verlenging van de houdbaarheid van producten: Ideaal voor probiotica en vloeibare supplementen, farmaceutica, cosmetica en voedingsmiddelen die zijn gemaakt met rauwe en natuurlijke ingrediënten.
  • Verbeterde productkwaliteit: Houd goederen langer vers en kan zelfs de smaak, aroma en textuurervaring voor uw eindklant verbeteren.
  • Groter marktaandeel: Breid uw productassortiment uit en word een early adopter om aan de behoeften van groeiende markten te voldoen.
  • Verras uw klanten: Gekoelde goederen rechtstreeks aan de deur van de consument leveren is een relatief nieuw concept dat meestal alleen door supermarktketens wordt gezien en nu ook beschikbaar is voor het MKB.

Daarnaast biedt fulfilmentcrowd oplossingen voor gemengde opslag voor retailers die een mix van producten hebben die zowel gekoelde als gekoelde opslag vereisen, allemaal vanuit één faciliteit. Chief Marketing Officer bij fulfilmentcrowd, Vanessa Ashworth, legt uit: "Onze groei wordt aangedreven door capaciteit en mogelijkheden hier en in belangrijke internationale markten. De opening van Marton Fold maakt onze diensten beschikbaar voor een nieuwe sector waar klanten dezelfde leading-edge technologie kunnen verwachten en een propositie die gestructureerd is rond geen minima, geen contracten, eenvoudige prijzen en uitstekende service level garanties." Als u meer informatie wilt over onze gekoelde fulfillment service in het Verenigd Koninkrijk, neem dan contact op met onzebedrijfsontwikkelingsmanagers die u graag zullen helpen om aan de fulfillment behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.