<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Zoetigheid zonder het schuldgevoel

FeStevia is een theehuismerk van Britse makelij dat gezondheid en welzijn hoog in het vaandel draagt. Het is opgericht door Inbal Yohanan-Halpert, moeder van drie kinderen en voormalig woordvoerder van het Peres Centrum voor Vrede in Israël. FeStevia heeft ook de aandacht van Hollywood getrokken. Wonder Woman zelf, Gal Gadot is een grote fan van de aromatische thee en zegt dat ze het de hele tijd drinkt.

Na meer dan een decennium van experimenteren met verschillende mengsels van kruiden uit Ha'Carmel Market - Tel Aviv en het serveren van haar gemengde theeën aan haar familie en vrienden, besloot Inbal haar talent te richten op een nieuwe onderneming. En zo werd FeStevia geboren.

Leuk weetje: Stevia werkt als een natuurlijke zoetstof met minder calorieën dan geraffineerde suiker. Het helpt ook het risico op alvleesklierkanker te verminderen en verlaagt de bloeddruk.

Oplossen van groeiende problemen in een pandemie

Na de lancering van het merk in het Verenigd Koninkrijk terug in november 2019, werd FeStevia helaas net als veel bedrijven direct getroffen door de impact van het coronavirus. Vanwege de onzekerheid van lockdowns en internationale reizen, nam Inbal de beslissing om terug te verhuizen naar Israël om dichter bij haar familie te zijn. FeStevia-thee wordt voornamelijk online verkocht en op speciale verkooppunten zoals hotels, sportscholen,

yogastudio's en boerderijwinkels en -markten. Vanwege de pandemie waren veel van deze ruimtes echter gesloten en verliep de verkoop voornamelijk via online kanalen.

b6c296_64e897d68a6b4adeb1f50ca449384051_mv2_d_3000_1699_s_2PR2 - PACKAGE

Na de lancering van haar merk aarzelde Inbal om een deel van haar bedrijf uit te besteden, want zoals veel ondernemers was haar bedrijf haar baby. Echter, er was geen houden aan FeStevia van het voortzetten van haar nieuwe en trouwe klanten te bedienen. Om deze reden moest Inbal iemand vinden die ze kon vertrouwen met haar producten.

orderfulfilmentWzJHNyHg-1

 

Het vinden van een betrouwbare fulfilment partner

Gelukkig vond ze fulfilmentcrowd die er waren om de bestellingen van haar klanten op te slaan en te verwerken terwijl zij kon werken aan de groei van FeStevia. Inbal was in staat om snel aan de slag te gaan met fulfilmentcrowd met de hulp van onze customer success managers die er waren om haar te ondersteunen bij de overgang en binnen enkele dagen waren haar producten klaar voor verzending.

Inbal zegt dat "de service van fulfilmentcrowd een belangrijke factor is geweest in het succes van het bedrijf tijdens de pandemie." Inbal is in staat om haar bedrijf te runnen op Autopilot, de fulfilmentcrowd app geeft haar volledige zichtbaarheid en controle over bestellingen, voorraad en retouren allemaal vanuit het comfort van haar eigen huis. Daarnaast zorgt de opslag van FeStevia producten in ons netwerk van fulfilment centra voor een snelle levering aan haar klanten hier in het Verenigd Koninkrijk.

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.