<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

wikki-logo-animated-flags_origTechno-tantrums voorkomen met Wikki Stix

Wikki Stix is een wereldwijd toonaangevende detailhandelaar en leverancier van educatieve, kunst- en knutsel- en therapieproducten. In de afgelopen 30 jaar is Wikki Stix uitgegroeid tot een vooraanstaand merk in deze sector, met enorm succes in Noord-Amerika en Australië, en het is van plan hetzelfde te doen in het Verenigd Koninkrijk. Wikki Stix-producten zijn veelzijdig, leuk en gemakkelijk te gebruiken en gelief d bij ouders, leerkrachten en mensen uit het speciaal onderwijs. Ze zijn perfect om kinderen weg te halen van het scherm en helpen de verbeelding te stimuleren door visueel en kinetisch leren.

Lancering in het Verenigd Koninkrijk

Nadat ze hadden ontdekt dat Wikki Stix-producten moeilijk verkrijgbaar waren in het Verenigd Koninkrijk, besloten ze dat het tijd was om te profiteren van de reeds gevestigde en volwassen markt in het Verenigd Koninkrijk. Wikki Stix was op een missie om het nieuws te verspreiden dat hun producten nu overal in het land verkrijgbaar zijn. Maar eerst hadden ze een betrouwbare fulfilment- en verzendpartner nodig om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

"Outsourcing met fulfilmentcrowd stelt ons in staat het bedrijf overal ter wereld te runnen. Van Bondi Beach tot de Schotse Hooglanden." - Luke Marin, Directeur

 

 100559260_10158108215553503_4189509622496755712_n 138598560_10158702684963503_5140713988630245909_nflower-pot-decorated-butterflyhr300_orig

Laat het over aan de professionals

Wikki Stix nam de strategische beslissing om hun fulfilment uit te besteden aan een betrouwbare leverancier omdat het zowel het operationele als het financiële risico verminderde om het zelf te doen. Na aanvankelijk door een aantal fulfilment providers te zijn afgewezen omdat ze een startende onderneming waren, ontdekten ze fulfilmentcrowd. Gelukkig voldeed fulfilmentcrowd aan alle eisen die we stelden en kwamen we als beste uit de bus dankzij onze robuuste processen, uitstekende klantenservice en cloud-gebaseerde technologie. Na een veelbelovende groei in de afgelopen 6 maanden is Wikki Stix dankzij de flexibele prijsstructuur van fulfilmentcrowd in staat om de kosten aan te passen op basis van hun groeisnelheid in en buiten de piekseizoenen.

"Robuuste processen, cloud-based interactie en attente klantenservice. Fulfimentcrowd kwam op alle drie de gebieden duidelijk als beste uit de bus."

 

Dankzij de fulfilmentcrowd app kan Wikki Stix hun ordervolume monitoren, leveringen overal en altijd volgen, en in real-time. Dit was vooral belangrijk voor Wikki Stix, die meer tijd wilde hebben om zich te richten op bedrijfsontwikkeling, zoals ze in andere gebieden hebben gedaan, in plaats van hun tijd te besteden aan het inpakken van bestellingen en het rennen naar het postkantoor.

Het educatieve speelgoedmerk voor kinderen heeft zijn blik ook op de Europese markt gericht. Zij hopen op een dag het netwerk van Europese centra van fulfilmentcrowd te kunnen gebruiken als lanceerplatform om haar Europese klanten te bedienen.

Here to help

Our team are here for you

If you have any questions or would like to chat with a member of our team, leave your details below and we will come straight back to you

fulfilmentcrowd needs the contact information you provide to us to update you about our fulfilment services and technology. You may unsubscribe from these communications at any time. For information on how to unsubscribe, as well as our privacy practices and commitment to protecting your privacy, please review our privacy policy page.