<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=486501099400907&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Boven en voorbij

Wij begrijpen dat de praktische aspecten belangrijk voor u zijn, vooral als het gaat om het vinden van de juiste fulfilment service provider voor uw eCommerce bedrijf. Vaker wel dan niet is die perfecte fulfilment dienstverlener er echter een die niet alleen uw orders van A naar B verzendt, maar eerder een die de basisverwachtingen overtreft en u op de voorgrond plaatst.

In dit artikel zullen we wat meer ingaan op hoe het 'boven en buiten' eruit ziet en wat de ideale fulfilment service provider u zou moeten bieden om uw bedrijf te helpen uw doelen te bereiken en over de streep te komen.

Toegewijd en op maat gemaakt accountbeheer

door een ervaring op maat te maken! Het laat hen zien dat u meer geeft om hen en om wie ze zijn, in tegenstelling tot hoeveel ze uitgeven. Een van de manieren waarop een top notch fulfilment service provider dit zal doen is door het toewijzen van een persoonlijke account manager aan u.

Het hebben van een hoge kwaliteit account management om u te assisteren tijdens uw fulfilment proces kan zo veel mogelijkheden ontsluiten voor uw eCommerce bedrijf. Of het nu gaat om hulp bij het uitbreiden naar nieuwe gebieden en markten, het assisteren bij het op maat maken van verpakkingen of het geven van praktisch eCommerce advies en ondersteuning mocht u dat nodig hebben, het hebben van die extra helpende hand en persoonlijk contact is de kers op de taart ... of beter gezegd, uw fulfilment proces. 

De allerbeste technologie

Technologie kan worden beschouwd als zowel een zegen als een vloek, maar in het geval van het kiezen van een ideale fulfilment provider, is het een van de top criteria waaraan zij moeten kunnen voldoen. Het kiezen van een fulfilment provider die state-of-the-art technologie in zijn kern heeft, kan veel pijnpunten voor u verlichten, die providers met een gebrekkige technologie anders zouden veroorzaken.

Ons fulfilmentcrowd platform, bijvoorbeeld, biedt u cloud-gebaseerde controle over uw eCommerce bedrijf waarbij u voorraad updates kunt ontvangen, nieuwe producten aan de voorraad kunt toevoegen en de orders van uw klanten kunt volgen van de vloer van het magazijn tot aan de deur van uw klant. 

Wij gaan nog een stap verder, met onze fulfilmentcrowd app (nieuwe en verbeterde versie binnenkort beschikbaar!) waarmee u alle mogelijkheden van onze platformen binnen handbereik heeft. Mocht dit iets zijn waar u veel waarde aan hecht, dan maakt dit ons de perfecte fulfilment provider voor u.

DSC_1058ExportflipDSC_0657Export-1

De weg bereiden met toonaangevende serviceniveaus

Die praktische zaken die we eerder noemden? Nou, het identificeren van een fulfilment provider met toonaangevende serviceniveaus valt zeker onder die categorie. Als uw huidige fulfilment partner in werkelijkheid uw orders niet razendsnel de deur uit duwt, zoals ze misschien beloofd hebben (samen met andere orders die niet van u zijn), dan verlaagt dit hun serviceniveau. Dit kan ook negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf, omdat het schadelijk kan zijn voor de leveringservaring van uw klanten, hun algehele tevredenheid met uw merk en, uiteindelijk, kan leiden tot een vermindering van de klantenbinding. Niet geweldig. 

Overstappen naar een fulfilment provider die consistent hoge serviceniveaus biedt, misschien zelfs toonaangevende normen, zou bovenaan uw to-do lijst moeten staan als het gaat om wat zij u moeten bieden.

 

Klinken wij als de perfecte fulfilment provider voor u?

Verbeter de efficiëntie van uw eCommerce business en blijf uw groei versnellen terwijl u op de kosten bespaart.

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN